Kunststof boeidelen van top kwaliteit

Dakranden vallen vaak niet op, maar zijn een onmisbaar onderdeel van bijna elke woning. Ze vallen pas op als onderhoud nodig is.

Kunststof boeidelen

Met kunststof boeidelen krijgt uw dak een prachtige uitstraling. En het prettige is: de boeiboorden blijven mooi, zonder dat u daar veel voor hoeft te doen. Want u hoeft nooit meer te schuren en te schilderen! Dat is een groot voordeel boven houten boeidelen, die veel onderhoud nodig hebben. Vooral aan de kant waar zon en regen veel invloed hebben. De hoogwaardige Keralit-dakrandpanelen, de Heering hardschuim dakrandpanelen en de Unipanel-bouwdelen hebben vrijwel geen onderhoud nodig. Af en toe een sopje is voldoende voor een mooie uitstraling.

Verschillende kleuren boeidelen
De kunststof boeidelen van Heering, Keralit en Unipanel zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Dankzij de UV-bestendige toplaag blijft de kleur mooi en als nieuw. De boeiboord behoudt zijn glans, ook na vele jaren.

Makkelijk te monteren
De boeidelen zijn snel en makkelijk te monteren. Dit dankzij het unieke clipsysteem, waarmee de dakranden onzichtbaar zijn te bevestigen. Vanwege de lange lengte kunt u de boeidelen vaak uit één stuk monteren. Het voordeel? Geen naden.

Vraag een gratis kleurmonster aan.