Profielfoto van Glowing Solutions
Glowing Solutions
Rabroekenweg 49, 7942 LC MEPPEL
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Rookmelders verplicht per 1 juli 2022

Glowing Solutions Beveiliging verkrijgbaar, rookmelders welke voldoen aan de nieuwe / aangepaste regelgeving.

Voor nieuwbouwwoningen is het niets nieuws meer. Alle woningen gebouwd vanaf het jaar 2003 zijn voorzien van rookmelder. Voor bestaande bouw was dit tot voor kort nog niet verplicht. Vanaf 1 juli 2022 verandert echter de regelgeving waardoor er vanaf dat moment ook voor de bestaande bouw rookmelders verplicht zijn op alle bouwlagen en zijn dus verplicht voor alle woningen gebouwd voor en na het jaar 2003! 

Glowing Solutions Beveiliging helpt u graag met het plaatsen van goed gekeurde rookmelders geprojecteerd conform de geldende regelgeving zodat u niet voor verassingen komt te staan. Onze rookmelders kunnen zowel dom (niet koppelbaar) als slimme rookmelders zijn welke zelfs een melding kunnen versturen naar uw mobiele telefoon tot meldkamer aan toe. Ook voor VvE's kunnen wij de brandmelding zo maken dat er altijd een goede opvolging is van een eventueel brandalarm en de juiste mensen worden gealarmeerd.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 085-4016404 of mail info@glowing-solutions.nl en laat u adviseren door een van onze beveiligingsadviseurs voor een passend systeem wat voldoet aan de regelgeving en uw wensen.

Meer informatie kunt u vinden op onze website via https://glowing-solutions.nl/rookmelders-verplicht/