Profielfoto van Glowing Solutions
Glowing Solutions
Rabroekenweg 49, 7942 LC MEPPEL
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Glowing VoIP

Wij laten u verbinden. De nieuwste technologie gecombineerd met de beste service garanderen dat uw klanten u altijd kunnen bereiken.

Telefonie is bijna niet weg te denken. Tegenwoordig heeft (bijna) iedereen een mobiele telefoon en is daarmee overal en altijd bereikbaar. Juist om die reden is het niet altijd fijn als het mobiele telefoonnummer word gedeeld voor zakelijke doeleinden. 

Glowing Solutions heeft hier de oplossing voor, Glowing VoIP. Met Glowing VoIP heeft u een regulier/vast telefoonnummer waarmee u en uw bedrijf bereikbaar zijn. Het voordeel is dat u kunt kiezen hoe en wanneer u en uw medewerkers bereikbaar zijn, u en uw collega's kunnen bijvoorbeeld allemaal onder dezelfde telefoonnummer uitbellen zodat uw klanten direct weten wie er belt zonder dat ze een hele telefoonlijst moeten opslaan wie er allemaal in uw bedrijf werkzaam zijn. Tevens kunt u eenvoudig de binnendienst en buitendienst met elkaar koppelen doormiddel van vast naar mobiele doorschakelingen, mobiele softphone voor zowel smartphone als laptop en gratis onderling bellen tussen collegas in zowel de binnen- en buitendienst even als die van andere (neven)vestiginen. Samen werken en bereikbaar zijn is zo eenvoudig met Glowing VoIP van Glowing Solutions!

Vraag naar een van onze adviseurs hoe wij U het beste kunnen helpen via telefoonnummer 085 4016404 of via de mail op info@glowing-solutions.nl