Profielfoto van Glowing Solutions
Glowing Solutions
Rabroekenweg 49, 7942 LC MEPPEL
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Alarmsystemen

Een alarminstallatie waarschuwt bij inbraak- of brandmelding en heeft een duidelijk toegevoegde waarde voor het beveiligen van uw bedrijfspand of woonhuis.

Alarmsystemen van Glowing Solutions

Een alarminstallatie waarschuwt bij inbraak of brand en heeft een duidelijke toegevoegde waarde voor de beveiliging van een bedrijfspand, winkel of woonhuis.
In combinatie met eventuele camerabewaking en doorschakeling naar uzelf of naar een meldkamer kan een alarminstallatie u helpen uw eigendommen te beveiligen. 
Een modern alarmsysteem laat zich tegenwoordig ook bedienen via een App. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
Glowing Solutions is VEB (Vereninging Erkende Beveiligingsbedrijven) gecertificeerd en levert dan ook alleen gecertificeerde alarminstallaties voor bedrijven en particulieren. Afhankelijk van de eisen van u of de verzekeraar kan dit zowel bekabeld of draadloos.
Voorafgaand word er een afspraak gemaakt met een van onze beveiligingsadviseurs. Hij of zij zal samen met u het inbraakrisico in kaart brengen, bespreken wij uw wensen en bekijken het te beveiligen gebouw of terrein voor het opstellen van een beveiligingsplan. Daarna ontvangt u van ons vrijblijvend de offerte. Bij het vaststellen van het inbraakrisico gaan wij uit van de eisen m.b.t. alarminstallaties zoals deze zijn vastgelegd in de VRKI (Verbeterde Risico Klasse Indeling) welke is vastgesteld door het verbond van verzekeraars.
Niet alleen bent u dan gegarandeerd van een goed systeem, ook voldoet het systeem aan de eisen van verzekeraars.
Wij maken gebruik het gerenommeerde merken zoals Aritech, Alphatronics of AJAX. Naast de deskundige installatie dragen wij uiteraard ook zorg voor het jaarlijks onderhoud en tevens de eventuele aansluiting bij de meldkamer. Heeft u onverhoopt toch een storing aan uw systeem, dan staat onze storingsdienst 24/7 voor u paraat.

meer informatie

Voor meer informatie of het aanvragen van een offere klik hier

neem ook eens een kijkje op onze facebookpagina