Alarmsystemen

Een alarminstallatie waarschuwt bij inbraak of brand en heeft een duidelijke toegevoegde waarde voor de veiligheid van een bedrijfspand, winkel of woonhuis.

Alarmsystemen van Glowing Solutions

Een alarminstallatie waarschuwt bij inbraak of brand en heeft een duidelijke toegevoegde waarde voor de veiligheid van een bedrijfspand, winkel of woonhuis.
In combinatie met eventuele camerabewaking en doorschakeling naar U zelf of naar een meldkamer kan een alarminstallatie een terecht veilig gevoel geven.
Een modern alarmsysteem laat zich tegenwoordig ook bedienen via een App. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
Beveiliging Op Maat (Glowing Solutions) levert gecertificeerde alarminstallaties voor bedrijven, winkels, woningen en scholen. Afhankelijk van de eisen van de verzekeraar kan dit bekabeld of draadloos.
Voorafgaand bekijken wij de locatie voor het opstellen van het beveiligingsplan, we bespreken hierin uw wensen daarna ontvangt u van ons vrijblijvend de offerte. Bij het opstellen van de offerte gaan wij uit van de eisen m.b.t. alarminstallaties zoals deze zijn vastgelegd in de VKRI.
Niet alleen bent u dan gegarandeerd van een goed systeem ook voldoet het systeem aan de eisen van verzekeraars.
Wij maken gebruik het gerenommeerde merk zoals DSC . In noord Amerika is DSC het grootste beveiligingsmerk. Naast de deskundige installatie dragen wij uiteraard ook zorg voor het jaarlijks onderhoud en tevens verzorgen wij de aansluiting bij de meldkamer.

meer informatie

Voor meer informatie of het aanvragen van een offere klik hier

neem ook eens een kijkje op onze facebookpagina