Profielfoto van Glowing Solutions
Glowing Solutions
Rabroekenweg 49, 7942 LC MEPPEL
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Beveiligingscamera (CCTV)

Toekomst beveiligingscamera

Beveiligingscamera's wie kent ze niet. Ze nemen 24/7 beelden op en worden opgeslagen op een hardeschijf om op een later moment gebruikt te kunnen worden als bewijsmateriaal bij bijvoorbeeld een inbraak of diefstal. 

Beveiligingscamera's hebben echter een enorme ontwikkeling doorgemaakt en wordt hedendaags voor diverse toepassingen gebruikt. Ze zijn namelijk een stuk slimmer geworden. Tegenwoordig kunnen slimme beveiligingscamera's virtueel een grens in de gaten houden. Zodra iemand over deze grens komt dan begint de camera direct een licht te schijnen en eventueel een gesproken bericht afspelen. Zo weten indringers direct dat ze gesignaleerd zijn en kunnen besluiten om hun inbraakpoging te annuleren. Is het toevallig iemand die geen kwade bedoelingen heeft, dan zal deze de waarschuwing negeren en verder naar uw deur lopen om netjes aan te bellen. Ook kunnen beveiligingscamera's van tegenwoordig herkennen of er een persoon, gemotoriseerdvoertuig of niet-gemotoriseerdvoertuig in beeld staat. Zo kan ook voorkomen worden dat u erg lang moet zoeken op de beelden wanneer dat nodig is.

Wilt u meer weten? Kijk dan op onze website www.glowing-solutions.nl of neem contact op via ons mailadres info@glowing-solutions.nl of telefoon op 085 401 6404