Profielfoto van Glowing Solutions
Glowing Solutions
Rabroekenweg 49, 7942 LC MEPPEL
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Intercomsystemen

Een intercomsysteem maakt het mogelijk om op afstand met elkaar te communiceren via een spreek- luisterverbinding en/ of een beeldverbinding.

Heeft u ook vaak bezoekers voor de deur en wilt u ongewenst bezoek buiten de deur houden? Vaak moet u dan met regelmaat naar de deur lopen om te kijken wie er staat en eventueel deze persoon binnen te laten.

Glowing Solutions kan u helpen een goed intercomsysteem te installeren waarmee u ongewenst bezoek buiten de deur kunt houden maar uw klanten of bezoekers op afspraak binnen kunt laten met enkel een druk op de knop. Dit kan zowel alleen met audio of een audio-video verbinding geheel naar uw wens. 

Zo kan bijvoorbeeld de receptie een telefoontoestel krijgen met kleuren display welke gekoppeld is aan de camera van de intercom, uw receptie kan direct zien wie er voor de deur staat en deze persoon direct binnen laten. Of uw receptie kan eerst met degene voor de deur praten en vragen wie hij/zij is en voor wie hij/zij komt.

Interesse? Neem direct contact op met een van onze beveiligingsadviseurs via telefoonnummer 085 4016404 of via de mail op info@glowing-solutions.nl