Snel een beschutte plek? Dat kan met een oprolbaar windscherm

Een oprolbaar windscherm is ideaal voor gebruik op terras,  balkon of  veranda. Je creëert er op een makkelijke en snelle manier een beschutte plek mee.

Oprolbare windschermen zijn multifunctioneel

De windschermen houden niet alleen de wind tegen, maar ook de zon en ongewenste gluurders. Dankzij de windschermen zit je dus uit de wind, uit het zicht en heb je geen last van een laagstaande middagzon. Ook geven ze jouw tuin of terras een luxe uitstraling. Is er weinig wind of zit je niet buiten, dan is het oprolbare windscherm makkelijk opgerold. Dankzij het duurzame en uv-werende doek kan het windscherm permanent buiten blijven hangen. Een keer ophangen en je hebt jarenlang plezier van het ZONZ oprolbare windscherm.

Hoe bevestig je een oprolbaar windscherm?

De oprolbare windschermen zijn makkelijk te bevestigen aan gevels, veranda’s of tussen de palen van een pergola. Met behulp van de meegeleverde montagehandleiding heb je het scherm eenvoudig gemonteerd op de gewenste plaats. Het windscherm is zowel horizontaal als verticaal te bevestigen, afhankelijk van wat je wenst. Doordat het doek geschikt is om buiten te blijven hangen hoef je het maar een keer te monteren om jarenlang van de beschutting te kunnen genieten.

Een standaard formaat of maatwerk

Met de oprolbare windschermen geef je jouw terras of tuin direct een luxere uitstraling. Het windscherm wordt in een cassette bevestigd die zowel horizontaal als verticaal geïnstalleerd kan worden.

De windschermen van ZONZ zijn in diverse maten en kleuren verkrijgbaar. Wij hebben de standaard maten in ons assortiment. En bieden de mogelijkheid om een oprolbaar windscherm op maat te laten maken. Je kunt kiezen uit diverse kleuren van de cassette, het doek en de afmetingen. Een oprolbaar windscherm kan dus helemaal naar wens worden samengesteld. 

Een oprolbaar windscherm aanschaffen

Omdat het windscherm mede bepalend is voor de uitstraling van jouw tuin of terras is het belangrijk om vooraf de verschillende mogelijkheden goed te bekijken. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met ZONZ sunsails of kijk voor meer informatie op onze website.