De keuze voor Duette® in dit nieuwbouwhuis

De bewoonster koos op advies van Zonnelux specialist Woonstijl Diederen voor Duette® gordijnen met het Perfect Fit systeem.

Het kiezen van raamdecoratie is voor velen lastig. Je weet wat je mooi vindt, maar hebt hulp nodig bij de keuze voor een raambekleding product wat helemaal past bij jouw situatie. Het is belangrijk dat een expert meedenkt over de mogelijkheden en je praktische tips geeft.

Deze bewoonster koos op advies van Zonnelux specialist Woonstijl Diederen voor Duette® gordijnen met het Perfect Fit systeem. ‘’Ik vond het belangrijk om eenheid in huis te creëren met in alle ruimtes hetzelfde raamdecoratie product. We hebben draai-kiepramen en een aantal hele smalle ramen. Vooral smalle ramen zijn lastig bij het kiezen van raamdecoratie, omdat niet alle producten daar geschikt voor zijn. Met deze wensen en eisen kwamen we uit bij Duette®. Raambekleding die ik al goed ken, omdat het ook in mijn vorige huis hing’’.

Op advies van de Zonnelux specialist heb ik gekozen voor Duette®, een product dat perfect past bij mijn wensen en eisen. Overal hangt een 25 mm Duette® met kleurnummer 7818 (lichtdoorlatend). In de woonkamer is gekozen voor een bredere plooi van 32 mm.

Meedenken over gebruiksgemak
De Zonnelux specialist denkt ook mee over het gebruiksgemak. Het Perfect Fit systeem is ideaal voor draai-kiepramen. De Duette® wordt op het kozijn gemonteerd, zodat het raam goed open en dicht kan. Daarbij is gekozen voor Top down/Bottom up systeem waarbij het Duette® gordijn op verschillende standen vastgezet kan worden en zowel van boven als beneden geopend kan worden. Ideaal om aan de straatzijde privacy te creëren.

Meer informatie
Wil je meer weten over Duette® gordijnen? Bezoek een Zonnelux specialist bij jou in de buurt voor een advies op maat.