Mobiele slangen

Nieuwe slangenwagens en -houders.

Nieuwe slangenwagens en -houders.

Losse tuinslangen in de tuin zorgen vaak voor ergernis. Het staat niet alleen rommelig maar de kans is groot dat de slangen in de knoop raken of knakken. Slimme opbergsystemen zijn daarom een uitkomst. Gardena introduceert dit jaar een nieuwe serie wagens en houders voor tuinslangen.

 

Slangenwagen
De nieuwe slangenwagens van Gardena zijn zeer stabiel door het speciaal gevormde onderstel en de grote, lichtdraaiende profielwielen. De handgreep van aluminium is in hoogte verstelbaar en voorzien van een antisliplaag. Dat zorgt voor een uitstekende wendbaarheid. De typen 60HG en 100HG zijn tevens voorzien van een automatische slanggeleider waardoor de slang gelijkmatig, laag voor laag, opgerold wordt zonder vieze handen.


Slangenhouders
Gardena introduceert dit jaar naast de slangenwagens ook slangenhouders en wandslangenhouders. De slangenhouders hebben een eigentijds uiterlijk maar zijn bovenal praktisch, stevig en functioneel. De classic slangenhouder wordt geleverd inclusief tien meter slang; ideaal voor gebruik op het terras of in kleinere tuinen. De nieuwe wandslangenhouder (inclusief twintig meter slang) is simpel te bevestigen aan de muur maar ook eenvoudig ‘mobiel’ te gebruiken in de tuin.

In 2011 bestaat Gardena 50 jaar.

Publicatiedatum: 26 april 2011
Meer informatie: www.gardena.nl

reacties
anderen bekeken ook

Ongedierte bestrijden en voorkomen: alles over slakken in je tuin...

Sandra van Koningshoven

Tijd om je Robomow wakker te maken!

RiZZ | Out-door broom

Zo maak je jouw tuin klaar voor de lente!

Guido van Loon

Help bijen en vlinders met de zaadkogels van WOLF-Garten

Je tuin klaar voor de lente en een heerlijke zomer: de voorbereid...

Sandra van Koningsbruggen
Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie