Het buitengevoel in huis met een glazen schuifwand

Met een glazen schuifwand geniet je optimaal van je tuin. Een glazen schuifwand beschermt tegen weersomstandigheden zoals wind en regen en zelfs geluid.

Glazen schuifwand is stevig en roestvrij

De profielen en railsets van onze glazen schuifwanden, zijn gemaakt van aluminium. Aluminium is een lichte metaalsoort dat tegelijkertijd een hoge graad van stevigheid behoudt. Aluminium staat bekend om haar duurzame karakter. Doordat het niet roest en een hoge corrosieweerstand biedt. Om het materiaal van exta bescherming te voorzien zijn de aluminium panelen behandeld met Akzonobel coating. Dit voorkomt vervaging en verkleuring. Zo ben je verzekerd van jarenlang genieten!

Een glazen schuifwand geeft een moderne uitstraling

Aluminium, antraciet (ral 7016) en glas zijn een gouden combinatie van deze tijd. Het creëert een strakke, moderne en industriële look die je veel terugziet in interieurstyling binnenshuis. Deze uitstraling is echter ook gemakkelijk buiten te creëren. Je glazen schuifwand is gegarandeerd een ware eyecatcher in je tuin. Toch liever een andere kleur kiezen? Niet getreurd, want de aluminium profielen en rails zijn ook in de kleuren verkeerswit (ral 9016) en crème wit (ral 9001) verkrijgbaar.

Ontwerp naar eigen smaak

Elke tuin is uniek en dat vraagt om een creatief ontwerp van je glazen schuifwand. Aluminium staat bekend om haar bewerkelijkheid en is gemakkelijk op maat te maken. De glazen panelen van onze glazen schuifwanden zijn in verschillende lengten en breedtes verkrijgbaar. Je glazen schuifwand is dus helemaal naar eigen smaak te ontwerpen!

Haal het buitengevoel naar binnen

Het buitengevoel naar binnenhalen zorgt voor de ultieme beleving. Het glas dat wij leveren van onze glazen schuifwanden van een dikte van wel 10 millimeter. Bij de afwerking wordt rekening gehouden met kieren en tocht door middel van tocht beperkende strips. De glazen schuifwanden hebben een dempende werking tegen geluid van buitenaf en beschermen tegen wind en regen. De meelopende wanden zorgen ervoor dat je tijdens een onverwachtse bui, de glazen schuifwand je in één keer dichttrekt. Ook in het najaar geniet je heerlijk comfortabel van je tuin of balkon!

Meer informatie? Neem contact op

Wil je graag persoonlijk advies over het bestellen en laten installeren van glazen schuifwanden? Onze maatwerkspecialisten helpen je graag. Neem contact op via info@zwartgroen.nl of bel naar 0228 748 123.

Wil je glazen schuifwanden liever eerst in het echt komen bewonderen? Kom dan langs in onze showroom in Andijk met meer dan 1000m2 aan inspiratie! Bezoek ons aan de Industrieweg 5 te Andijk in Noord-Holland.

Profielfoto van Zwartgroen
Zwartgroen
Industrieweg 5, 1619 BZ ANDIJK
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten