De voordelen van een aluminium pergola (Luxxout)

Een kwalitatieve pergola is een ware toevoeging aan je tuin. In dit artikel bespreken we de voordelen van een terechte favoriet: de aluminium pergola.

Aluminium is duurzaam

Aluminium is een lichte maar zeer stevige metaalsoort. De kans op materiaalslijtage zoals verbuigen, verkleuren, barsten of kromtrekken is bij aluminium velen malen kleiner dan bij hout. Pergola’s krijgen gedurende het jaar te maken met verschillende weersomstandigheden. Een aluminium pergola biedt voldoende weerstand tegen bijvoorbeeld UV-straling, neerslag en temperatuurswisselingen. Dit komt omdat deze metaalsoort zelf een oxidelaag vormt, welke beschermd tegen corrosie. Twijfel dus niet over de aanschaf van de aluminium pergola.

Moderne uitstraling

De populariteit van een industrieel uiterlijk en aluminium in ons interieurs neemt nog steeds gestaag toe. Aluminium geeft een strak en modern effect, wat gemakkelijk te combineren is met bijvoorbeeld het simplisme van het scandinavische design en het romantische van een landelijke stijl. Omdat aluminium goed verbuigbaar is op lage smelttemperaturen, maakt dat een aluminium pergola gemakkelijk op maat kan worden gemaakt voor elke soort tuin. Daarnaast kun je kiezen uit tientallen kleuren pergola’s. Je kunt tevens je pergola extra comfortabel maken door deze te voorzien met zonwering. Bekijk hier onze bijpassende harmonicadoeken van Luxxout.

Onderhoudsvriendelijk

Een van de grootste voordelen van een aluminium pergola is misschien nog wel het onderhoudsvrije karakter. Deze vergt weinig onderhoud en dient niet vaak schoongemaakt te worden. Minimaal onderhoud betekent maximaal genieten!

Luxxout dealer

Wij zijn Luxxout dealer binnen Noord-Holland Noord. Wil je meer weten over Luxxout producten bij Zwartgroen? Neem dan contact op met info@zwartgroen.nl en bezoek onze showroom. Wij helpen u graag verder!