Profielfoto van Zwartgroen
Zwartgroen
Industrieweg 5, 1619 BZ ANDIJK
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Kunstgras in de tuin? De 3 beste kunstgrasmatten

Wij hebben onze top 3 kunstgrasmatten voor je uitgezocht om het je makkelijk te maken bij de aanschaf van kunstgras in je tuin.

Zodra je je verdiept in de wereld van kunstgras, merk je dat er een enorm scala aan keuzes en variaties beschikbaar is. Er zijn kunstgrassoorten ontworpen voor diverse doeleinden, zoals balkons, speel- en sportvelden, en tuinen. Om je op weg te helpen, hebben we onze top 3 kunstgrassoorten voor je uitgelicht.

1. Kunstgrastype Sustain

Kunstgras Sustain is een echte alleskunner en bij uitstek één van onze meest duurzame kunstgrasmatten. Deze kunstgrasmat bestaat uit 80% gerecyled materiaal en is voor 100% recyclebaar! De Sustain kan worden geplaatst in de tuin, op het balkon, rondom speeltoestellen en dakterrassen. De natuurgetrouwe uitstraling zorgt ervoor dat deze mat bijna niet van echt gras te onderscheiden is. Dit heeft te maken met de hoge dichtheid waarmee deze vezels geproduceerd zijn. Wordt de tuin intensief betreden? De C-vorm van de vezel zorgt voor voldoende weerbaarheid en zal bij veel gebruik niet snel platvallen.

Klik hier om kunstgrastype Sustain te bekijken.

2. Kunstgrastype Shimai

Voor de echte tuinliefhebber mag de kunstgrasmat Shimai zeker niet ontbreken. Deze mat is uitgeroepen tot de dikste en hoogste mat van Nederland en heeft een vezelhoogte van maar liefst 67 mm! De Shimai verzekert je van een realistisch ogende en volle kunstgrasmat in je tuin die door geen enkel andere kunstgrassoort te overtreffen is. Daarnaast voelt deze mat nog eens heerlijk zacht aan onder de voetjes.

Klik hier om kunstgrastype Shimai te bekijken.

3. Kunstgrastype Victoria 45

De kunstgrasmat Victoria 45 heeft iets bijzonders. Deze kunstgrasmat is namelijk zo geweven dat er geen vleug aanwezig is in de vezels. Een vleug zorgt er bij veel kunstgrasmatten voor dat de mat er aan een kant mooi uitziet en aan de andere kant glimt. Dit komt omdat de vezels een kant opvallen. Daarnaast is de Victoria 45 voorzien van wel 4 kleuren vezels (zowel lichte als donkergroene garen) en 2-kleurig mosdraad. De mat ziet er daardoor prachtig uit in tuinen. Deze mat is ook zeer geschikt om een speelplek te creëren voor kinderen en huisdieren, doordat het kunstgras ook bij intensief gebruik lang mooi blijft.

Klik hier om kunstgrastype Victoria 45 te bekijken.

Samples bestellen?

Soms is het fijn om materiaal in het echt te bekijken. Daarom kun je hier je gratis samples bestellen om het verschil zelf te ervaren. Liever de mat op rol aanschouwen? Dat kan in onze showroom in Andijk (Noord-Holland) met meer dan 500 m2 aan tuininspiratie!

Voor meer informatie mail je naar onze maatwerkexperts via info@zwartgroen.nl of kun je bellen naar (0228) 748 123. Bezoek ook eens onze website: www.zwartgroen.nl. Tot snel!