Profielfoto van Welvaere
Welvaere
Amersfoortse 96, 3862 NE Nijkerk
maandag
Gesloten
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
13:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

De ultieme tuinvakantie

Een vakantie thuis? Wij hebben wat tips op een rijtje gezet om thuis te ontspannen en vakantie te vieren. Gewoon in je eigen tuin.

Investeer in je tuin

Als het lekker weer is gaan we graag de tuin in om wat zonnestraaltjes te vangen. Zorg ervoor dat je van jouw tuin een fijn plekje maakt waar je graag komt en ook echt even kan ontspannen. Juist nu we zoveel thuis zijn, is een escape naar de rust van de natuur geen overbodige luxe. 

Wellness in de tuin

Hoe creëer je dan zo'n escape? Bijvoorbeeld door wellness in de tuin toe te voegen. Hoe fijn is het om een plek te hebben waar je echt even een momentje volledig kan ontspannen en uit kan staan.

De buitendouche
We kennen allemaal de buitendouche op het strand of de camping, waar we na een lange dag zonnebaden en zwemmen onszelf even schoon spoelen. De buitendouche is een eenvoudige wellness upgrade in de tuin. Heerlijk vertoeven na een warme zomerdag onder de koude waterstralen.

De hottub
Op elk moment van de dag kunnen genieten van een warm (of koud) bad, in de buitenlucht. De hottub is een echt musthave voor jouw tuinvakantie. Ideaal als klein zwembad voor de kids of voor een avondje gezelligheid samen. Voor de avontuurlijke vakantieganger is er de houtgestookte hottub en voor de luxe vakantieganger is er de elektrische hottub.

De buitensauna
Een dag volledig ontspannen tijdens een bezoek aan de spa of het wellnesscentrum moeten we echt plannen. Dat terwijl ontspanning zo belangrijk is. Een dagje wellness dichtbij huis met een buitensauna in de achtertuin, maakt het vakantiegevoel helemaal af. Je waant je echt even op vakantie, een moment voor jezelf of met elkaar. Slechts een paar stappen van je achterdeur.

Buitenleven in de tuin

Trek de woonkamer en keuken verder door naar buiten en geniet tijdens de zomerse dagen van het buitenleven in de tuin.

Loungen in de tuin
Creëer een fijn plekje in de tuin waar je je even een momentje kunt terugtrekken en een boek kan lezen. Plaats een mooie loungeset of fijne stoeltjes op een rustig plekje in de tuin en waan je even op vakantie.

Buiten koken
Buiten koken kan al vrij eenvoudig met een barbecue, dit doen wij natuurlijk al te graag als de temperatuur het enigzins toelaat. Er zijn ook andere opties om het 'buitenkoken' te realiseren in de tuin. Bijv. houtgestookte vuurschalen en kachels waar op gekookt kan worden en na afloop tijdens de zomeravond kan dienen als een vuurkorf. En dan is er ook nog de buitenkeuken, voor het echte buitenleven vakantiegevoel. 

Wil je graag weten wat er allemaal mogelijk is in jouw tuin? Onze adviseurs helpen graag bij het samenstellen van jouw wellnesstuin! Of vraag vrijblijvend een brochure aan met meer informatie!