Natuurlijk kunstgras

Gras en Groen Kunstgras heeft een nieuw assortiment: milieuvriendelijk, 100% Nederlands product en zeer natuurlijk qua uitstraling!

Het nieuwste natuurlijke kunstgras voor de tuin

Het nieuwe assortiment kunstgras van Gras en Groen is uit. Jaarlijks maakt Gras en Groen net voordat de lente begint het nieuwe assortiment bekend. Net als voorgaande jaren laat het kunstgras zien zich steeds verder te ontwikkelen. Het is een prachtig alternatief voor echt gras!

Wat is nog het verschil met echt gras?

Bij een bezoek aan de showtuin slaat toch de twijfel toe: “Zijn al deze stukjes gazon gemaakt met kunstgras?” Kunstgras is razend populair en de vraag ernaar in Nederland neemt jaarlijks zo’n 25% toe. Als je ziet hoe natuurlijk het kunstgras oogt dan is dat ook helemaal niet zo vreemd. Het ziet er uit als een natuurlijk gazon, maar vraagt slechts zeer beperkt onderhoud om er het hele jaar rond mooi bij te liggen.

Waar kunt u het nieuwste kunstgras bekijken?

Wie het nieuwste kunstgras met eigen ogen wil aanschouwen heeft meerdere mogelijkheden:
- Bekijk het assortiment online
- Vraag vrijblijvend stalen aan
- Breng een bezoek aan de showtuin

Bekijk het assortiment online

Op de website van Gras en Groen staat het volledige assortiment. Dankzij de mooie foto’s krijgt u een indruk van hoe natuurlijk het kunstgras eruit ziet.

Vraag vrijblijvend stalen aan

Toch blijft het lastig om op basis van een foto overtuigd te raken. Gras en Groen biedt daarom ook de mogelijkheid om stalen aan te vragen. Daarbij mag je 3 soorten selecteren die op basis van uitstraling en prijs het meest aansprekend zijn.

Breng een bezoek aan de showtuin

De beste indruk van het kunstgras krijg je in de showtuin. In een fraai aangelegde buitenruimte liggen alle soorten kunstgras in de buitenlucht. Met een beetje inbeeldingsvermogen kunt je uitstekend vertalen naar hoe dit in jouw tuin eruit ziet.

Gras en Groen Kunstgras
Hedikhuizerweg 21
5222 BC ‘s-Hertogenbosch

Kunstgras laten leggen

Gras en Groen Kunstgras heeft ook een aanlegservice. Erg handig wanneer je het kunstgras niet zelf wilt gaan aanleggen. Voor een zeer redelijke prijs komen de medewerkers alle werkzaamheden voor je uitvoeren. De vakkundige aanleg verzekerd een goed eindresultaat waarbij je ook garantie krijgt op zowel het kunstgras als de uitgevoerde werkzaamheden.

Voor meer informatie kun je kijken op Grasengroen.nl.