Profielfoto van Gras en Groen, uw tuin in goede handen!
Gras en Groen, uw tuin in goede handen!
Hedikhuizerweg 21, 5222 BC DEN BOSCH
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Gesloten

Natuurlijk kunstgras

Nooit meer sproeien of geel gras met onderhoudsvriendelijk kunstgras!

Het nieuwste natuurlijke kunstgras voor de tuin

Het huidige voorjaar zet menigeen toch weer aan het denken. Rol je weer dagelijks de sproeier uit om je gazon te redden of is kunstgras toch een uitstekend alternatief?

Wat is nog het verschil met echt gras?

Bij een bezoek aan de kunstgras showtuin van Gras en Groen slaat toch de twijfel toe: “Zijn al deze stukjes gazon gemaakt met kunstgras?” Kunstgras is razend populair en de vraag ernaar in Nederland neemt jaarlijks zo’n 25% toe. Als je ziet hoe natuurlijk het kunstgras oogt dan is dat ook helemaal niet zo vreemd. Het ziet er uit als een natuurlijk gazon, maar vraagt slechts zeer beperkt onderhoud om er het hele jaar rond mooi bij te liggen. Vergelijk dat maar eens met echt gras in droge perioden zoals het huidige voorjaar of zomers zoals enkele jaren geleden.

Waar kunt u het nieuwste kunstgras bekijken?

Wie het nieuwste kunstgras met eigen ogen wil aanschouwen heeft meerdere mogelijkheden:
- Bekijk het assortiment online
- Vraag vrijblijvend stalen aan
- Breng een bezoek aan de showtuin

Bekijk het assortiment online

Op de website van Gras en Groen staat het volledige assortiment. Dankzij de mooie foto’s krijgt u een indruk van hoe natuurlijk het kunstgras eruit ziet.

Vraag vrijblijvend stalen aan

Toch blijft het lastig om op basis van een foto overtuigd te raken. Gras en Groen biedt daarom ook de mogelijkheid om stalen aan te vragen. Daarbij mag je 3 soorten selecteren die op basis van uitstraling en prijs het meest aansprekend zijn.

Breng een bezoek aan de showtuin

De beste indruk van het kunstgras krijg je in de showtuin. In een fraai aangelegde buitenruimte liggen alle soorten kunstgras in de buitenlucht. Met een beetje inbeeldingsvermogen kunt je uitstekend vertalen naar hoe dit in jouw tuin eruit ziet.kunstgras gras en hroen

Gras en Groen
Hedikhuizerweg 21
5222 BC ‘s-Hertogenbosch

Kunstgras laten leggen

Gras en Groen Kunstgras heeft ook een aanlegservice. Erg handig wanneer je het kunstgras niet zelf wilt gaan aanleggen. Voor een zeer redelijke prijs komen de medewerkers alle werkzaamheden voor je uitvoeren. De vakkundige aanleg verzekerd een goed eindresultaat waarbij je ook garantie krijgt op zowel het kunstgras als de uitgevoerde werkzaamheden.

Voor meer informatie kun je kijken op Grasengroen.nl.

Zelf aan de slag?

Het fraaie kunstgras van Gras en Groen zelf leggen? Dat kan natuurlijk ook. Het volledige assortiment is ook online te bestellen en wordt in de meeste gevallen zelfs gratis thuisbezorgd inclusief alle benodigde materialen zoals drukverdeeldoek, lijmband en haken.

Ga daarvoor eens naar het kunstgras assortiment op Gras en Groen Winkel!