Profielfoto van Gras en Groen, uw tuin in goede handen!

Gras en Groen, uw tuin in goede handen!

Hedikhuizerweg 21, 5222 BC DEN BOSCH
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
Op afspraak
zondag
Gesloten

Over ons

Gras en Groen is uw partij voor alle werkzaamheden in uw tuin, of dit nu gaat om de aanleg van uw volledige tuin of slechts onderdelen daarvan. Uw tuin in goede handen, maken wij waar door met vakkundig en net personeel te werken. Gras en Groen Hoveniers verzorgt de complete aanleg van uw tuin, maar met de andere bedrijfsonderdelen kunnen wij ook inspelen op specifieke wensen zoals een nieuw (kunst)gras gazon, bestrating, overkapping, hagen en/of schuttingen.

Uw tuin in goede handen!

Gras en Groen is uw partij voor alle werkzaamheden in uw tuin, of dit nu gaat om de aanleg van uw volledige tuin of slechts onderdelen daarvan. Uw tuin in goede handen, maken wij waar door met vakkundig en net personeel te werken. Gras en Groen Hoveniers verzorgt de complete aanleg van uw tuin, maar met de andere bedrijfsonderdelen kunnen wij ook inspelen op specifieke wensen zoals een nieuw (kunst)gras gazon, bestrating of schuttingen.

Gras en Groen alle werkzaamheden onder één dak

Het bedrijf Gras en Groen heeft verschillende bedrijfsonderdelen die los van elkaar functioneren of elkaar juist aanvullen. Daardoor kunnen wij werkzaamheden altijd binnen 14 dagen uitvoeren. Gras en Groen zorgt voor een goede en duidelijke communicatie met de klant en staat de klant altijd met raad en daad bij. De verschillende bedrijfsonderdelen van Gras en Groen zijn:

De garanties van Gras en Groen

De manier van werken binnen Gras en Groen is voortgekomen uit het succes van Gras en Groen Graszoden. Gras en Groen Graszoden is marktleider, in Nederland en België, in het leggen van graszoden in de particuliere tuin. Uw voordelen bij Gras en Groen zijn:

  • Binnen 24 uur reactie op offerteaanvraag.
  • Uitvoering werkzaamheden binnen 14 dagen.
  • Realistische en haalbare planning.
  • Vaste, scherpe prijzen.
  • 100% tevredenheidsgarantie.


Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website en/of onze social media kanalen.