Foto: sedumdak-gras-groen-voordelen--groendak

Verduurzaam je leefomgeving met een groendak

Wil je meer groen in je leefomgeving en profiteren van de vele voordelen die een groendak te bieden heeft?

Kies dan voor een duurzaam sedumdak waarmee je jaren vooruit kunt. Lees hieronder de mogelijkheden, zodat je snel kunt gaan genieten van een groene bloeiende oase op jouw dak!

Verduurzaam met een groendak!

Ben je op zoek naar een natuurlijke oase op het dak van je woning of bedrijfspand? En wil je het sedumdak zelf aanleggen of besteed je dit liever uit? Gras en Groen helpt je in beide gevallen graag om een prachtig groendak te realiseren!

Voordelen van een groendak

- Dakbedekking gaat twee tot drie keer langer mee
- Bijdrage aan schonere lucht door opname CO2
- Draagt bij aan meer biodiversiteit
- Positief effect op uw gezondheid
- Verhoogd rendement op zonnepanelen
- Subsidies voor de aanleg vanuit gemeenten

Verschillende type groendaken

Je hebt de keuze uit verschillende groendakpakketten bij Gras en Groen. Het sedumdak is het meest populair door de 8 tot 12 verschillende vetplantjes die als een weelderige mix voor een geweldig uitzicht zorgen. Daarbij kun je ook kiezen voor het gemak van sedumcassettes. Deze kant-en-klare opgekweekte sedumtrays kunnen zeer eenvoudig direct op het beschermdoek geklikt worden. En het lichtgewicht groendakpakket is speciaal voor daken met een gewicht van 45 tot 50 kg p/m2. Verdiep je in de mogelijkheden om zo je ideale groendak samen te stellen!

Groendak laten aanleggen

Wil je het groendak laten aanleggen en al direct na de realisatie kunnen genieten van alle voordelen? Wij komen je graag vooraf adviseren en in de meeste gevallen kan het sedumdak al in een dag worden aangelegd. Maak een afspraak of vraag vrijblijvende een offerte aan via:
www.grasengroenhoveniers.nl/groendak

Zelf aan de slag?

Je hoeft gelukkig geen expert te zijn, Gras en Groen heeft een handig stappenplan voor je gemaakt om zelf een duurzaam groendak aan te kunnen leggen. Ook dan heb je een compleet sedumdak die ook in de winter een mooie uitstraling heeft!

Meer van Gras en Groen, uw tuin in goede handen!
Reacties