Profielfoto van Bronkhorst Buitenleven

Bronkhorst Buitenleven

Elspeterweg 65, 3888 MT Uddel
maandag
10:00 - 17:00
dinsdag
10:00 - 17:00
woensdag
10:00 - 17:00
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Over ons

We creëren een plek waar u kunt ontspannen, werken, sporten of gasten een overnachting biedt. Gewoon in uw eigen achtertuin. Wat verdient uw aandacht? Een veranda, tuinkamer, poolhouse, gastenverblijf, tuinkantoor, wellnessruimte of gym ontwerpen en realiseren wij geheel op maat voor u.

Buitengewoon genieten

Welkom bij Bronkhorst. Als bouwers van exclusieve buitenverblijven is het onze missie om u nog meer van het buitenleven te laten genieten. Ziet u zich al zitten in uw stijlvolle tuinkamer of op uw nieuwe eikenhouten veranda? Wij vertalen uw wensen graag in een buitenverblijf op maat. Waarbij we u van ontwerp tot en met realisatie alle zorgen uit handen nemen. Laat u inspireren door de gerealiseerde buitenverblijven tussen onze projecten op onze website. Wanneer schikt het u om eens met ons van gedachten te wisselen over uw wensen?

Blijvende kwaliteit

Onze buitenverblijven zijn ijzersterk en van langdurige kwaliteit. Om er zeker van te zijn dat u er jarenlang plezier van heeft, werken we met de hoogste kwaliteit materialen. Dit geeft het buitenverblijf genoeg kracht om seizoen na seizoen mee te gaan. 

Respect voor de natuur

Iedereen die van het ware buitenleven geniet, is zich ervan bewust dat we de natuur moeten koesteren. Juist daarom werken we uitsluitend met hout uit bossen die op ecologisch verantwoorde wijze worden beheerd. Eerlijk en duurzaam hout waarvan we bovendien zeker weten dat het is geoogst met respect voor de omringende flora en fauna.

Gepersonaliseerde service

Samen met u maken we een uniek ontwerp, geïnspireerd op onze collectie. Onze vakmensen geven u daarbij advies. Wij werken uw idee uit tot een voorstel en zorgen voor de vervaardiging, montage en afwerking van uw buitenverblijf. Wat uw persoonlijke voorkeur ook is, wij zorgen ervoor dat we het gehele traject de service verlenen die voor u relevant is. 

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.bronkhorstbuitenleven.nl