Profielfoto van Gras en Groen, uw tuin in goede handen!
Gras en Groen, uw tuin in goede handen!
Hedikhuizerweg 21, 5222 BC DEN BOSCH
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Gesloten

De perfecte tuinafscheiding: hout-betonschutting

Wil je jouw tuin mooi afbakenen? Veilig met veel privacy en zonder onderhoud. Robuust en duurzaam. Wij bieden aan ruim assortiment aan schuttingen.

Wil je jouw tuin mooi afbakenen? Veilig met veel privacy en zonder onderhoud. Robuust en duurzaam. K

Hout-beton schuttingen zijn dé oplossing voor houtrot. Een hout-betonschutting heeft palen en een onderplaat van beton, een materiaal dat een zeer lange levensduur heeft. In tegenstelling tot de gangbare houten schuttingpalen zal dat niet gaan rotten! Gras en Groen combineert het beton met schuttingschermen van grenen, douglas en hardhout. Houtsoorten die één voor één duurzaamheidskeurmerken hebben: PEFC, FSC, Indonesian LEGAL Wood en KOMO. 

Meer privacy

Een voordeel van onze hout-betonschuttingen is dat ze zorgen voor meer privacy in jouw tuin. Dus dat wordt ongestoord genieten van de zomerse hitte! De schuttingen zijn allereerst maar liefst 2 meter hoog in plaats van de gebruikelijke 1.80. Daarbij komt dat de schermen desgewenst bestaan uit 21 verticale planken, waardoor de planken meer overlap met elkaar hebben. Je een meer gesloten geheel krijgt en dus minder (schuine) inkijk. 

Helemaal naar jouw smaak

De hout-betonschuttingen zijn helemaal toegespitst op jouw wensen. Zo heb je bij de betonnen delen de keuze uit normale betonkleur of een antraciet uitvoering. Voor de houten planken kies je uit grenen, douglas of hardhout; poorten zijn ook leverbaar in deze houtsoorten. En uiteraard maken wij alles op maat. 

Samen met de buren een schutting

Tenslotte zijn wij sterk in collectief plaatsen van schuttingen. Dus wil jij samen met je buren dezelfde schutting? Samen brengen we alle individuele wensen in kaart. Daarnaast is het goed om te weten dat wij een VCA-gecertificeerd bedrijf zijn. Hierdoor mogen we al in een vroeg stadium een bouwterrein betreden: heel handig voor als jouw nieuwbouwhuis wordt gebouwd! 

Ook een hout-betonschutting?

Onze vakkundige montageservice zorgt voor plaatsing binnen 14 dagen. Vraag vrijblijvend een offerte op.