string(1) "p"

4 voordelen van een glazen schuifwand

Met een glazen schuifwand geniet je het hele jaar rond comfortabel van je tuin. Ook tijdens de koude dagen!

Nieuw! Kies voor een roedeverdeling

Een glazen schuifwand is niet alleen een comfortabele toevoeging aan je huis en tuin, maar ziet er ook nog eens super strak uit. Tegenwoordig worden de glazen wanden met een minimale rand geleverd. Dit zorgt voor een modern panorama effect en brengt het buitengevoel naar binnen. Houd je meer van klassiek? Dan is het nu ook mogelijk om voor een staallook roedeverdeling te kiezen. Extra gezelligheid verzekerd!

Een glazen schuifwand is stevig en roestvrij

De profielen en railsets van onze glazen schuifwanden zijn gemaakt van aluminium. Aluminium is een lichte metaalsoort dat tegelijkertijd een hoge graad van stevigheid behoudt. Aluminium staat bekend om het duurzame karakter. Doordat het niet roest en een hoge corrosieweerstand biedt. Om het materiaal van extra bescherming te voorzien, zijn de aluminium panelen behandeld met Akzonobel coating. Dit voorkomt vervaging en verkleuring. 

Keuze uit 4 kleuren aluminium

Een glazen schuifwand is dé eyecatcher van je tuin. Aluminium en glas zijn een gouden combinatie en zorgen voor die geliefde, moderne look. Kies je liever voor een afwerking in antraciet of juist wit? De aluminium profielen en rails zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren gitzwart (ral 9005), antraciet (ral 7016), verkeerswit (ral 9016) en crème wit (ral 9001).

Helemaal op maat voor elke soort tuin

Elke tuin is uniek en dat vraagt om een creatief ontwerp van je glazen schuifwand. Aluminium staat bekend om de bewerkelijkheid en is gemakkelijk op maat te maken. De glazen panelen zijn in verschillende lengten en breedtes verkrijgbaar en de aluminium afwerking is in verschillende kleuren te kiezen. Een glazen schuifwand is dus helemaal naar eigen smaak te ontwerpen! Wij denken graag met je mee, want laat maatwerk nu net onze specialiteit zijn.

Comfortabel en beschut

Het buitengevoel naar binnenhalen zorgt voor de ultieme tuinbeleving. De glazen panelen worden geleverd in een dikte van 10 millimeter. Bij de afwerking wordt rekening gehouden met kieren en tocht door middel van tochtbeperkende strips. De glazen schuifwanden hebben een dempende werking tegen geluid van buitenaf en beschermen tegen wind en regen. De meelopende wanden zorgen ervoor dat je tijdens een onverwachtse bui, de glazen schuifwand je in één keer dichttrekt. Ook tijdens de koude dagen geniet je aangenaam van je tuin of balkon!

Meer informatie? Neem contact op

Wil je graag persoonlijk advies over het bestellen en laten installeren van glazen schuifwanden? Onze maatwerkspecialisten helpen je graag. Neem contact op via info@zwartgroen.nl of bel naar 0228 748 123.

Wil je glazen schuifwanden liever eerst in het echt komen bewonderen? Kom dan langs in onze showroom in Andijk met meer dan 1000m2 aan inspiratie! Bezoek ons aan de Industrieweg 5 te Andijk in Noord-Holland.

Profielfoto van Zwartgroen
Zwartgroen
Industrieweg 5, 1619 BZ ANDIJK
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten