Profielfoto van Dutch Dream Slaapcomfort
Dutch Dream Slaapcomfort
maandag
10:00 - 17:00
dinsdag
10:00 - 17:00
woensdag
10:00 - 17:00
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

De voordelen van een waterbed

Wist je dat een waterbed zorgt voor een ontspannen, frisse en optimale nachtrust? Altijd een goede ondersteuning en fijne tempratuur.

Voor veel mensen ligt de keuze vaak bij een boxspring of een ledikant. Maar wist je dat een waterbed ook zorgt voor een ontspannen, frisse en optimale nachtrust? Dat een waterbed alleen maar een hoop gedoe is en je zeeziek maakt is echt verledentijd. De waterbedden bij Dutch Dream zijn namelijk flink met de tijd meegegaan.

Waar je in het verleden je partner voelde draaien, volgt het water nu geruisloos je contouren zonder dat je partner hier last van heeft. Doordat het water je contouren volgt wordt je lichaam optimaal ondersteund en heb je geen last meer van drukpunten. Door deze drukverlagende werking zullen klachten mogelijk snel verdwijnen. Daarnaast ben je flexibel in de hardheid van het matras, op ieder moment kan je namelijk de waterhoeveelheid anders instellen.

Een ander groot voordeel van een waterbed is het verwarmingselement. Deze zorgt voor ontspannende warmte in de winter en fijne verkoeling in de zomer. Je kan het water namelijk zelf instellen op jouw gewenste tempratuur. Spieren ontspannen immers eerder door een aangename tempratuur, wat ervoor zorgt dat je sneller in slaap valt.

Nog een leuk feitje is dat een waterbed heel hygiënisch is. Een perfecte optie voor mensen die allergisch zijn, maar ook van mensen die van een schoon en fris slaapcomfort houden. Waar bij een normaal matras huidschilfers en transpiratievocht binnen treden, komen deze bij een waterbed het matras niet in. Ze blijven op de wasbare hoes liggen en hierdoor wordt huisstofmijt vermeden.

Naast het ligcomfort zijn er ook praktische voordelen. Bijvoorbeeld dat je de mogelijkheid hebt om bergruimte onder het bed te kiezen. Daarnaast is de variatie in vormen en stijlen in het uiterlijk erg groot.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust eens langs bij onze winkel in Alphen aan den Rijn, Naaldwijk of Delft om te testen en persoonlijk advies te ontvangen. Dit is uiteraard helemaal vrijblijvend. Klik hier voor onze contactgegevens. Of lees hier meer over onze waterbedden.