Profielfoto van Dutch Dream Slaapcomfort
Dutch Dream Slaapcomfort
maandag
10:00 - 17:00
dinsdag
10:00 - 17:00
woensdag
10:00 - 17:00
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Ben jij toe aan een nieuw bed?

Een nieuw bed kopen? Wij geven je graag tips waar je goed op kunt letten!

Merk je dat je matras niet meer de ondersteuning geeft die je nodig hebt? Word je vaak vermoeid en met een zere onderrug wakker? Of heb je nek/schouder klachten na het slapen? Dat kan een signaal zijn dat je bed of matras aan vervanging toe is. Dutch Dream Slaapcomfort geeft je tips waar je op kunt letten bij het aanschaffen van een nieuw bed. Wij helpen je graag met advies voor heerlijk slaapcomfort.

We merken dat veel mensen op hun oude bed blijven liggen. Dit kan klachten en een niet ontspannen nachtrust veroorzaken. Wij delen daarom graag eerst een aantal belangrijke weetjes. Wist je dat…

- …een matras gemiddeld 10 jaar meegaat?
- …een topmatras gemiddeld na 5 jaar aan vervanging toe is?
- …een boxspring een gemiddelde levensduur heeft van 15 jaar?
Daarna neemt het af in comfort, ondersteuning en hygiene.

Bij de aanschaf van een nieuw bed is het allereerst goed om te weten dat er bij ons drie soorten bedden zijn, namelijk een boxspring, een ledikant en een waterbed. De verschillen? Bij een ledikant ligt het matras op een bedbodem (spiraal- of lattenbodem). Bij een boxspring rust het matras op een box met pocketveren. Bij een waterbed zorgt het water voor een volledige lichaamsondersteuning. Wij merken dat de boxspring steeds populairder wordt, maar er is ook nog regelmatig vraag naar onze ledikanten en waterbedden.

Testen, voelen en zien

Een goed ligcomfort is voor iedereen anders en daarom is persoonlijk advies en het verschil voelen tussen diverse bedden/matrassen het allerbelangrijkst. Een bed moet natuurlijk lekker liggen, maar dit moet vooral bij je postuur passen. Dit laatste is ons specialisme. Wij nemen graag de tijd om te ontdekken waar jij het beste op ligt. Wij zijn dan ook van mening dat je een goed en passend bed niet online kan kopen.

Meet voordat je op pad gaat welk formaat bed je nu hebt en welke afmeting je eventueel kwijt kan in de slaapkamer. Denk hierbij ook aan de hoogte van het hoofdbord. Ben je samen met je partner op zoek naar een nieuw bed? Ga dan vooral samen op pad. Het komt namelijk heel vaak voor dat we twee verschillende soorten matrassen op een bed plaatsen. Van een diversiteit aan pocketveer tot koudschuim van traagschuim tot latex. Door te testen en te voelen vinden we het matras die helemaal bij ieder van jullie past.

Ligt de voorkeur bij een boxspring? Dan kan je, na een passend matras te hebben gevonden, deze volledig naar wens samenstellen. Wij maken boxsprings en matrassen namelijk zelf in onze eigen fabriek in Ter Aar (Zuid-Holland). Hierbij kan je de maat, het model, het hoofdbord, de stof, de kleur, de poten etc. kiezen.

Ga je de hele slaapkamer verbouwen? Dan hebben wij de tip om eerst de stof en de kleur van de boxspring te kiezen. Een bed is namelijk vaak de eye-catcher in een slaapkamer. Je kan bij ons een stofstaaltje aanvragen om vervolgens mee te nemen bij de zoektocht naar bijvoorbeeld gordijnen of het kleurtje op de muur.

Kom gerust vrijblijvend langs voor persoonlijk advies en het bekijken van de mogelijkheden. Wij hebben winkels in Alphen a/d Rijn, Hazerswoude (Rijneke Boulevard), Delft (t.o. Makro), Naaldwijk en Ter Aar. Wij geven je graag een passend en goed advies, zodat je kan genieten van een heerlijke nachtrust. Bekijk hier alvast de mogelijkheden.