Profielfoto van Dutch Dream Slaapcomfort
Dutch Dream Slaapcomfort
maandag
10:00 - 17:00
dinsdag
10:00 - 17:00
woensdag
10:00 - 17:00
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Vernieuw je matrassen

Is je boxspring nog goed, maar zijn je matrassen wel aan vervanging toe? Wij kunnen de kernen van je gestoffeerde matrassen laten vernieuwen.

Is je boxspring nog goed, maar zijn je matrassen wel aan vervanging toe? Wij kunnen de kernen van je gestoffeerde matrassen laten vernieuwen, waardoor je bed langer meegaat. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Een gemiddelde boxspring gaat zo'n 20 jaar mee, terwijl een matras na ongeveer 10 jaar aan vervanging toe is. Lees hier hoe je kunt merken dat je matras aan vernieuwing toe is. Door alleen de kernen van je gestoffeerde matras te vervangen, verbeter je het ligcomfort zonder een compleet nieuwe boxspring aan te schaffen. Zo voelt je bed toch weer als nieuw!

Persoonlijk advies
In onze winkels vind je een uitgebreid assortiment matraskernen met verschillende materialen, hardheden en comfortniveaus. We begrijpen dat het kiezen van het juiste matras een uitdaging kan zijn, daarom helpen we je graag bij deze keuze. Het is ons vak om je te adviseren in het matras die perfect bij jou en jouw voorkeuren past.

Zodra je de juiste matraskern hebt gevonden, produceren we deze handmatig voor jou in onze eigen fabriek. Maatwerk is mogelijk, of het nu gaat om afwijkende maten, specifieke hoogtes of extra aanpassingen in comfort. Door onze eigen productie is dit vaak geen probleem.

Hoe gaat de matras wissel in zijn werk?
In onze winkels krijg je uitgebreid advies over welke matraskern het beste bij jou past. Zodra we de juiste kern en maatvoering hebben vastgesteld, gaan we deze handmatig voor je produceren in onze eigen fabriek in Ter Aar.

We raden aan om je matras inclusief tijk aan te leveren in een van onze winkels, zodat we een meetgarantie kunnen bieden en de exacte maat van de kern kunnen aanhouden. Natuurlijk kun je ook zelf de kern opmeten (lengte, breedte en hoogte) of de losse tijk aanleveren, maar hierbij vervalt de meetgarantie en is dit op eigen risico.

Binnen ongeveer 1 tot 2 weken kun je de nieuwe kern ophalen in de winkel en weer genieten van optimaal slaapcomfort. Het ophalen bij onze winkel in Ter Aar gaat sneller omdat de fabriek zich daar bevindt.

Geef je boxspring een nieuw leven en geniet weer van heerlijk slaapcomfort. Kom langs in een van onze winkels, probeer onze matrassen uit en laat je adviseren door een van onze deskundige medewerkers.