Profielfoto van Dutch Dream Slaapcomfort
Dutch Dream Slaapcomfort
maandag
10:00 - 17:00
dinsdag
10:00 - 17:00
woensdag
10:00 - 17:00
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Boxsprings uit eigen Nederlandse fabriek

In onze eigen Nederlandse fabriek maken we unieke boxsprings en matrassen. Puur Hollandse productie.

Wist je al dat wij matrassen en boxprings in onze eigen Nederlandse fabriek produceren? Dagelijks handmatig worden unieke boxsprings en matrassen handmatig samengesteld. Een puur Hollandse productie!

In onze winkels nemen onze ervaren adviseurs eerst de tijd om het perfecte ligcomfort voor je te creëren. Door te testen adviseren onze adviseurs je in het best passende matras. Vervolgens kan je, je boxsprings volledig naar wens samenstellen. Hierin heb je de keuze uit vele stoffen, uitvoeringen en kleuren. Als alle beslissingen zijn genomen gaan onze vakmensen van onze fabriek aan de slag om je droom bed te produceren. Met hoogwaardige producten en materialen van Nederlandse bodem wordt je bed handmatig samengesteld.

Nadat alle losse materialen bij ons binnen zijn gekomen, kan de opbouw naar een (top)matras / boxspring beginnen. Om dit op een professionele wijze te realiseren is vakkennis onmisbaar. Op iedere afdeling hebben we vakkundig personeel om de boxsprings te produceren. Neem een voorbeeld aan Peter en Halil, zij werken al bijna 30 jaar samen in de beddenbranche en weten als geen ander hoe je een mooie kwaliteit in slaapcomfort maakt.

Maar ook Jeanette heeft haar specialiteit. Zij is namelijk onze vakvrouw in de houtzagerij. Bij de afdeling hout wordt de basis gelegd voor de bouw van de boxsprings. Jeanette heeft een vast team die haar helpt bij het monteren van de bedden. 

De stof van de boxsprings wordt gemaakt in ons atelier. Hier hoor je dagelijks naaimachines snorren en worden de stoffen door Mariska vakkundig en met veel precisie genaaid. Omdat kwaliteit bij ons centraal staan, wordt hier gebruik gemaakt van hoogwaardige stoffen.

Kortom, wij adviseren je graag en gaan vervolgens met veel passie aan de slag om je samengestelde boxspring te produceren. Neem alvast een kijkje op de website voor meer informatie en alle mogelijkheden. Wij helpen je graag in de winkels in Alphen aan den Rijn, Ter Aar, Hazerswoude, Delft en Naaldwijk.