Hou je hoofd koel met het Silvana Pitsstop kussen

Herken je dat? Tijdens warme nachten liggen draaien op je kussen op zoek naar een koel plekje? Met de Silvana Pitsstop is dat niet langer nodig.

Hou je hoofd koel met het Silvana Pitsstop kussen

De Pitsstop is een wat steviger, hypo-allergeen en temperatuurregulerend kussen.


De hoes, oftewel tijk van het kussen, bestaat uit een laagje katoen met daaronder een verkoelend Climarelle® Cool Pro vezelvlies. Dit hightech vezelvlies met PCM microcapsules geeft een snelle en sterk koelende werking. Je voelt deze koele werking direct als je je hand (of hoofd) op het kussen legt.


Om het kussen gedurende de nacht koel te houden is het gevuld met Aerelle® Cool Night, een hightech synthetische vezel met geïntegreerde, warmtegeleidende mineralen. Opgebouwde lichaamswarmte wordt effectief en aanhoudend van het hoofd weggeleid. Door de constante warmteafvoer en verminderde warmteopbouw ontstaat een gebalanceerde temperatuur. Dit zorgt ervoor dat je beter inslaapt en rustig doorslaapt.


Door de combinatie van het Climarelle® Cool Pro vezelvlies en de Aerelle® Cool Night vulling voelt de Pitsstop direct koel aan en fris aan bij het inslapen en slaap je comfortabel door de warmteafvoer gedurende de hele nacht.