Voor iedereen het juiste latex kussen

Silvana heeft verschillende latex kussens in haar assortiment en onlangs voegden wij daar de Silvana Flex lijn aan toe.

Onze nieuwste kussenlijn: Silvana Flex Hoofdkussens

 

In de Silvana collectie vindt nu ook elke liefhebber van een latex hoofdkussen zijn favoriet. Maak kennis met onze nieuwe kussenserie: de Silvana Flex.

De Silvana Flex is een ergonomisch gevormd latex kussen met keuze uit 3 verschillende hoogtes en 2 stevigheden. Het latex is voorzien van perforatie gaten voor een extra goede ventilatie. De speciale contourvorm zorgt ervoor dat het kussen goed aansluit op nek en schouders. Met keuze uit wel zes verschillende varianten is er voor iedereen een passend latex kussen:


• Silvana Flex Rood - 10 cm - Zacht
• Silvana Flex Oranje - 10 cm - Medium
• Silvana Flex Paars - 12 cm - Zacht
• Silvana Flex Blauw - 12 cm - Medium
• Silvana Flex Geel - 14 cm - Zacht
• Silvana Flex Groen - 14 cm – Medium

De voordelen van een latex hoofdkussen


Er zijn veel verschillende soorten kussens met uiteenlopende vulmaterialen die elk hun eigen voordelen hebben. Eén van de voordelen van een latex hoofdkussen is dat een latex hoofdkussen zeer goede ondersteuning biedt. Dit komt doordat het kussen vormvast en veerkrachtig is, waardoor jouw hoofd goed ondersteund wordt. Hierdoor kan je comfortabeler slapen zonder pijn en druk op jouw nek en rug.
Maar latex kussens kennen nog meer voordelen. Benieuwd naar alle voordelen? Lees dan ons blog.

Jouw ideale Silvana Flex hoofdkussen uitkiezen


Let erop dat niet alleen je eigen voorkeur, maar ook je slaaphouding en gewicht van belang zijn bij het uitzoeken van een geschikt hoofdkussen. Wie zwaarder is kan over het algemeen beter kiezen voor een stevig kussen terwijl iemand met een smal postuur het beste ligt op een zachter, lager kussen.


Wil je weten welk Silvana Flex kussen het beste bij jou past? Laat je dan adviseren bij één van onze verkooppunten* door een slaapexpert!

*Het Silvana assortiment verschilt per verkooppunt