Lekker warme winterdekbedden

De temperaturen 's nachts gaan verder omlaag. Tijd voor een lekker warm winterdekbed.

Donzen winterdekbedden van Silvana

De temperaturen gaan omlaag en dat merk je 's nachts. Ben je een koukleum of heb je een erg koude slaapkamer? Kies dan voor een lekker warm winterdekbed.

Donzen winterdekbedden

Silvana heeft heerlijk warme, fluffy dekbedden in het assortiment.

Kies bijvoorbeeld voor de Silvana Royale Winter, een uitermate luxe 100% donzen dekbed. De buitenkant (tijk) van het dekbed is gemaakt van de meest fijngeweven katoen. Door het hoge donspercentage en de zeer zachte tijk is het dekbed licht van gewicht en valt het heerlijk soepel om je heen.

Nog zo'n heerlijk dekbed is de Silvana Spitsbergen Winter. Gevuld met 90% eendendons en 10% veertjes. De tijk is van heerlijk zachte 100% satijngeweven katoen.  

De winterdekbedden hebben een warmteklasse 2 en zijn daarmee bij de meeste mensen geliefd voor tijdens de winter.

Silvana 4-seizoenen dekbedden

Mag het voor jou nóg wat warmer? Kies dan een 4-seizoenen dekbed. Deze bestaan uit een zomerdeel (warmteklasse 4) en een lente-/herfstdeel (warmteklasse 3) die je apart kunt gebruiken, maar die je ook kunt koppelen waardoor een extra warm winterdekbed ontstaat met warmteklasse 1. Eigenlijk heb je hiermee dus 3 dekbedden in 1 en het hele jaar door een ideaal dekbed.

De meest luxe variant is de Silvana Royale 4-seizoenen, gevuld met 100% dons. De Silvana Spitsbergen 4-seizoenen is ook heerlijk zacht en soepel, met een hoog donspercentage van 90%.

Synthetische dekbedden

Liever een synthetisch dekbed? In de Silvana collectie vind je een lekker zacht synthetisch winterdekbed, de Silvana Novazembla. Heerlijk soepel en gevuld met de synthetische merkvezel Hollofil Allerban. Deze vulling zorgt voor een goede vocht- en warmteregulatie.

Ook dit dekbed is verkrijgbaar in een 4-seizoenen uitvoering. De Silvana Novazembla 4-seizoenen bestaat uit een zomer- en een lente-/herfstdekbed die gekoppeld een extra warm dekbed vormen.