Lekker warme winterdekbedden

De temperaturen 's nachts gaan verder omlaag. Tijd voor een lekker warm winterdekbed.

Donzen winterdekbedden van Silvana

De temperaturen gaan omlaag en dat merk je 's nachts. Ben je een koukleum of heb je een erg koude slaapkamer? Kies dan voor een lekker warm winterdekbed.

Donzen winterdekbedden

Silvana heeft heerlijk warme, fluffy dekbedden in het assortiment.

Kies bijvoorbeeld voor een Silvana Royale dekbed, een uitermate luxe 100% donzen dekbed. De buitenkant (tijk) van het dekbed is gemaakt van de meest fijngeweven katoen. Door het hoge donspercentage en de zeer zachte tijk is het dekbed licht van gewicht en valt het heerlijk soepel om je heen. Het dekbed is er in 6 verschillende diktes zodat er voor iedereen een geschikt exemplaar in de collectie zit. Het warmste dekbed voor de echte koukleumen onder ons is de Silvana Royale groen. De Silvana Royale geel is iets dunner en zal voor de meeste mensen voldoende warmte bieden. Kom maar op met die koude nachten! Handig: alle Royale dekbedden zijn onderling te koppelen.

Nog zo'n heerlijk dekbed is de Silvana Spitsbergen Winter. Gevuld met 90% eendendons en 10% veertjes. De tijk is van heerlijk zachte 100% satijngeweven katoen. Dit dekbed houdt je gegarandeerd warm in de winter.  Ook verkrijgbaar in een 4-seizoenen uitvoering: deze bestaat uit een zomer- en lente-/herfstdeel die gekoppeld een extra warm winterdekbed vormen.

Synthetische dekbedden

Liever een synthetisch dekbed? In de Silvana collectie vind je een lekker zacht synthetisch winterdekbed, de Silvana Novazembla. Heerlijk soepel en gevuld met de synthetische merkvezel Hollofil Allerban. Deze vulling zorgt voor een goede vocht- en warmteregulatie.

Ook dit dekbed is verkrijgbaar in een 4-seizoenen uitvoering. De Silvana Novazembla 4-seizoenen bestaat uit een zomer- en een lente-/herfstdekbed. Als je de delen koppelt ontstaat een extra warm winterdekbed voor de koudste nachten.