Profielfoto van Silvana

Silvana

Tolweg 43, 3851 SL Ermelo

Over ons

Ducky Dons Nederland B.V. is producent van hoofdkussens en dekbedden van o.a. de merken Castella en Silvana.  

Ducky Dons - Dekbedden en kussens van topkwaliteit

Met onze dekbedden en kussens koopt u, behalve een kwalitatief mooi product, ook een duurzaam en verantwoord product. Zo bent u verzekerd van een goede nachtrust op elk gebied. Op deze pagina vindt u alle informatie over onze drie belangrijkste pijlers: Kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Kwaliteit
We begrijpen dat uw dekbed en kussen mede-bepalend zijn voor de kwaliteit van uw nachtrust. Daarom verkopen wij alleen het allerbeste product dat voldoet aan de strengste Europese normen. Al onze dekbedden zijn dan ook voorzien van diverse keurmerken die de kwaliteit waarborgen.

Comfort
Dons geeft dat heerlijke gevoel van luxe en biedt u de beste nachtrust. Ducky Dons biedt daarom een collectie mooie en hoogwaardige dekbedden in diverse warmteklassen en formaten, geschikt voor iedereen op elk moment.

Duurzaam
Dons en veren zijn 100% natuurlijk. Door dons en veren als vulling voor dekbedden te gebruiken hoeft het niet te worden weggegooid. Dons en veren zijn daarnaast biologisch afbreekbaar en zijn van alle vulmaterialen het minst belastend voor het milieu. Alle donzen dekbedden en hoofdkussens van Ducky Dons zijn gecerti?ceerd volgens de Responsible Down Standard (RDS).

Collecties
- Ducky Dons
- Silvana
- Castella

 Klik hier voor een overzicht van de verkooppunten en/of bezoek onze website voor meer informatie.

Aangesloten bij