NIEUW! Silvana Comfort Colortemp® dekbedden

Naast de uitgebreide serie donzen dekbedden introduceert Silvana nu het duurzame, synthetische Comfort Colortemp® dekbed. Verkrijgbaar in 6 uitvoeringen.

Voor iedereen het ideale kussen en dekbed

In de Silvana collectie was het al eenvoudig om je ideale hoofdkussen te vinden. De Support, Support Royale en Comfort serie, elk in zes stevigheden, bieden voor elk type slaper een geschikt kussen.

Silvana Colortemp® dekbedden

Welk dekbed bij iemand past is heel persoonlijk. Wat voor de één te koud is kan een ander veel te warm vinden. Om het aanbod dekbedden hier nog beter op af te stemmen zijn de Silvana Colortemp® dekbedden beschikbaar in wel 6 verschillende diktes, van Extra Light (Rood, nr 1) t/m Extra Warm (Groen, nr 6).

Colortemp® dekbedden waren er al met een vulling van 100% eendendons, de Royale Colortemp®. Dit jaar introduceert Silvana in aanvulling op deze populaire dekbedserie de Comfort Colortemp®. Ook deze dekbedden zijn er in 6 verschillende diktes, maar zijn gevuld met gerecycled polyester in een tijk die ook van gerecycled polyester gemaakt is. Een duurzaam alternatief voor wie liever niet onder dons slaapt.

Je persoonlijke 4-seizoenen dekbed

Het hele jaar comfortabel slapen? Stel dan een persoonlijk 4-seizoenen dekbed samen. Kies bijvoorbeeld een blauw (4 - medium warm) dekbed voor de lente/herfst en een oranje (2 - light) voor de zomer. In de winter vormen ze gekoppeld een extra warm dekbed.

Dekbedkiezer

Benieuwd welke warmte bij jou past? Laat je adviseren bij één van de Silvana verkooppunten of vul online de dekbedkiezer in.