Silvana Colortemp® dekbedden

Nu in veel huishoudens de thermostaat een graadje lager staat, is een lekker warm dekbed geen overbodige luxe

Voor iedereen het ideale kussen en dekbed

In de Silvana collectie was het al eenvoudig om je ideale hoofdkussen te vinden. De Support, Support Royale en Comfort serie, elk in zes stevigheden, bieden voor elk type slaper een geschikt kussen.

Silvana Colortemp® dekbedden

Welk dekbed bij iemand past is heel persoonlijk. Wat voor de één te koud is kan een ander veel te warm vinden. Om het aanbod dekbedden hier nog beter op af te stemmen zijn de Silvana Colortemp® dekbedden beschikbaar in wel 6 verschillende diktes, van Extra Light (Rood, nr 1) t/m Extra Warm (Groen, nr 6).

Silvana Royale Colortemp®, de luxe van dons

De Colortemp® dekbedden zijn er met een vulling van eendendons, de Royale Colortemp®. Dons is een natuurproduct met een superieur isolatievermogen wat heerlijk licht aanvoelt. De combinatie van 100% eendendons en de fijne satijngeweven tijk zorgt ervoor dat dit dekbed heerlijk soepel en als een wolkje om je heen valt en je heerlijk warm houdt. Het Nomite® label geeft aan dat het dekbed prima geschikt is voor mensen met een huisstofmijtallergie.

Een donzen dekbed gaat zo'n 10 jaar mee en kan daarna gerecycled worden, dat is wel zo duurzaam! 

Silvana Comfort Colortemp®, synthetische dekbedden van duurzaam materiaal

Liever een synthetisch dekbed, maar wel van milieuvriendelijk materiaal? De heerlijk zachte Silvana Comfort dekbedden zijn gevuld met gerecycled polyester in een tijk die ook van gerecycled polyester gemaakt is. De Comfort dekbedden zijn daarmee een duurzaam en goed isolerend alternatief voor wie liever niet onder dons slaapt.

Je persoonlijke 4-seizoenen dekbed

Het hele jaar comfortabel slapen? Stel dan een persoonlijk 4-seizoenen dekbed samen. Kies bijvoorbeeld een blauw (4 - medium warm) dekbed voor de lente/herfst en een oranje (2 - light) voor de zomer. In de winter vormen ze gekoppeld een extra warm dekbed.

Dekbedkiezer

Benieuwd welke warmte bij jou past? Laat je adviseren bij één van de Silvana verkooppunten of vul online de dekbedkiezer in.