Neksteunkussen

Neksteunkussens geven de beste nachtrust. Daar zijn deskundigen en miljoenen tevreden gebruikers het allemaal over eens.

Silvana Support

En als je er eenmaal aan verknocht bent wil je niet meer zonder. En zo vergaat het inmiddels ook al 30 jaar met menig slaper op Silvana Support.

Heb je nog geen neksteunkussen?

Een neksteun wordt soms ervaren als een ongemakkelijk gedeelte van het zo comfortabele hoofdkussen, alsof je in de goede slaaphouding gedwongen wordt. Dat vindt niet iedereen prettig.

Met de schoudercontour in de neksteun van Silvana Support is dat voorbij. De jukvormige contour volgt het hoofd en de nek soepel, maar ondersteunt nog steeds zodanig dat de wervelkolom recht ligt, of je nu op je rug of op je zij slaapt. De drie verschillend gevulde bovenvakken zorgen voor een perfecte positie van het hoofd en een ontspannen wervelkolom in iedere lighouding. De gezichtjes laten zien hoe je Silvana Support op de juiste manier gebruikt. De wigvorm is niet alleen mooi om te zien, maar is ook functioneel: de vulling blijft op zijn plaats. En de neksteun zorgt voor de ondersteuning op de logische plek: de nekspieren kunnen ontspannen. En omdat deze nieuwe neksteun bij zijligging de kin vrijlaat, adem je ook vrijer zodat je nog rustiger slaapt. Een aanrader voor wie last heeft van nek- of hoofdpijn of voor wie gewoon heel lekker wil slapen.

Kies je kussen met de Silvana kussenkiezer

Ben je nog niet helemaal zeker welk Silvana hoofdkussen het beste bij jou past? Doe dan de kussentest op Silvana.nl. Zo weet je precies welk hoofdkussen het beste bij je past. Maak je definitieve keuze samen met de slaapspecialist. Weet je al wat je wilt? Of wens je graag extra hulp? Bij de slaapspecialist staat er natuurlijk deskundig personeel voor je klaar. Zij beantwoorden graag al jouw vragen.

Verkoopinformatie

Silvana Support hoofdkussens zijn verkrijgbaar in de afmetingen 60x70 cm. en 50x70 cm. (voor lange mensen; voor extra ruimte in bed). De adviesverkoopprijs is €99.

De Silvana Support hoofdkussens zijn verkrijgbaar bij de slaapspecialist. Uw dichtstbijzijnde dealer kunt u vinden op uw eigen postcode of woonplaats op: www.silvana.nl/nl/verkooppunten.