Silvana Support neksteunkussens

Neksteunkussens geven de beste nachtrust. Daar zijn deskundigen en miljoenen tevreden gebruikers het allemaal over eens.

Silvana Support

En als je er eenmaal aan verknocht bent wil je niet meer zonder. En zo vergaat het inmiddels ook al 35 jaar met menig slaper op Silvana Support.

Heb je nog geen neksteunkussen?

Een neksteun wordt soms ervaren als een ongemakkelijk gedeelte van het zo comfortabele hoofdkussen, alsof je in de goede slaaphouding gedwongen wordt. Dat vindt niet iedereen prettig.

Met de schoudercontour in de neksteun van Silvana Support is dat voorbij. De jukvormige contour volgt het hoofd en de nek soepel, maar ondersteunt nog steeds zodanig dat de wervelkolom recht ligt, of je nu op je rug of op je zij slaapt. De drie verschillend gevulde bovenvakken zorgen voor een perfecte positie van het hoofd en een ontspannen wervelkolom in iedere lighouding. De gezichtjes laten zien hoe je Silvana Support op de juiste manier gebruikt. De wigvorm is niet alleen mooi om te zien, maar is ook functioneel: de vulling blijft op zijn plaats. En de neksteun zorgt voor de ondersteuning op de logische plek: de nekspieren kunnen ontspannen. En omdat deze nieuwe neksteun bij zijligging de kin vrijlaat, adem je ook vrijer zodat je nog rustiger slaapt. Een aanrader voor wie last heeft van nek- of hoofdpijn of voor wie gewoon heel lekker wil slapen.

Kies je kussen met de Silvana kussenkiezer

Ben je nog niet helemaal zeker welk Silvana Support kussen het beste bij jou past? In de onderstaande afbeelding kun je zien welk kussen geschikt voor jou kan zijn. We adviseren het kussen altijd voor aankoop te proberen bij één van onze verkooppunten. Zij beantwoorden graag al jouw vragen.

Verkoopinformatie

Silvana Support hoofdkussens zijn verkrijgbaar in de afmetingen 60x70 cm. en een verkorte 50x70 cm. (voor lange mensen of extra ruimte in bed). De adviesverkoopprijs is €99.

Silvana kussenkiezer

Silvana kussenkiezer