Tijd voor zomerdekbedden

Nu de temperaturen oplopen is het ’s nachts vaak warm op de slaapkamer. Hoog tijd om je warme dekbed te vervangen door een lichter exemplaar.

Silvana Royale Colortemp®

Slaap je ook in de zomer graag onder een zacht, superlicht donzen dekbed? Kies dan voor de Silvana Royale Colortemp® Rood, het dunste dekbed uit de Silvana Royale Colortemp® collectie. Dit luxe “Extra Light” dekbed is gevuld met 100% eendendons en heeft een fijne satijngeweven katoenen hoes waardoor het dekbed heerlijk soepel om je heen valt. Het dekbed is voorzien van het Nomite® label en is daardoor geschikt voor mensen met een allergie voor huisstofmijt. Het Downafresh® hygiëne label garandeert dat het dons zorgvuldig is gereinigd en gedroogd.

Dons heeft de eigenschap dat het de lichaamswarmte goed vasthoudt. Het kan daarom zijn dat zelfs een dun donzen dekbed voor jou te warm is in de zomer. Wil je een echt koel zomerdekbed? Dan is de Silvana Hawaii het dekbed voor jou.

Silvana Hawaii

 

De Silvana Hawaii is een heerlijk soepel en zacht zomerdekbed, gevuld met katoenvlies. De hoes van het dekbed is ook van 100% katoen. Katoen heeft de eigenschap dat het goed ventileert en goed vocht opneemt waardoor je in de zomer fris en comfortabel slaapt onder een dekbed met deze vulling.

Ontdek het complete assortiment zomerdekbedden op de Silvana website.