Silvana lente-/herfstdekbedden

Wordt je winterdekbed te warm? Kies één van Silvana's lente-/herfstdekbedden voor comfortabel slapen in de lente.

Silvana Royale Lente/Herfst

De Silvana Royale Lente/Herfst is het donzen dekbed voor als het net iets luxer en mooier mag. Het dekbed is uitermate comfortabel en gevuld met 100% hoogwaardige nieuwe witte eendendons van Nederlandse bodem. De buitenkant van het dekbed is gemaakt van de meestfijngeweven katoen en voorzien van het Nomite® label.

Met het Nomite® label ben je er zeker van dat huisstofmijt het dekbed niet kan binnendringen, doordat de buitenkant van het dekbed zeer dicht geweven is. Daarnaast is het dekbedvoorzien van het Downafresh® hygiëne label. Hiermee wordt gegarandeerd dat de dons zorgvuldig is gereinigd en gedroogd. Het RDS keurmerk verzekert je er van dat het dons afkomstig is van dieren die goed behandeld zijn.

Dit lichte, luchtige dekbed is uitermate geschikt voor gebruik in de lente en herfst. Heb je het in de winter gauw warm onder je dekbed of is je slaapkamer warm? Dan zal dit dekbed je ook in de winterperiode bevallen. Het debked is voorzien van knoopsgaten waardoor het gekoppeld kan worden aan bijvoorbeeld het Royale zomerdekbed. Zo ontstaat een extra warm winterdekbed voor koude slaapkamers of mensen die het gauw koud hebben tijdens de koude winternachten.

Silvana Spitsbergen lente/herfst

De Silvana Spitsbergen Lente/Herfst is een soepel en zacht donzen dekbed, gevuld met 90% hoogwaardige nieuwe witte eendendons van Nederlandse bodem. Het RDS keurmerk garandeert dat het dons afkomstig is van dieren die goed zijn behandeld, dat slaapt wel zo lekker!

De buitenkant van de Silvana Spitsbergen is gemaakt van 100% satijngeweven katoen en voorzien van het Nomite® label. Hierdoor is het ook geschikt voor mensen met een allergie voor huisstofmijt: donzen dekbedden met het Nomite® label hebben een zeer dicht geweven buitenkant, die het binnendringen van de huisstofmijt tegen gaat. Daarnaast is het dekbed voorzien van het Downafresh® hygiëne label. Hiermee wordt gegarandeerd dat het dons zorgvuldig is gereinigd en gedroogd. Hierdoor ben je verzekerd van de beste nachtrust. 

Het dekbed is zeer geschikt voor de lente- en herfstmaanden. Ook in de winter is dit dekbed geschikt voor warmere slaapkamers of voor mensen die het snel warm hebben.
De dekbedden uit de Spitsbergen familie zijn dankzij de knoopsgaten te koppelen. Zo kun je er een zomer dekbed aan bevestigen om een extra warm winterdekbed te creeëren.

Meer informatie

Voor meer informatie en/of een dealeroverzicht bezoek ook eens onze website.