Boxspring Noflik van Avek

Op zoek naar het summum in slapen? Met Boxspring Noflik van Avek geniet je van van luxe én ongekend comfort, op maat gemaakt.

Schoonheid van het Friese land

Noflik is het Friese woord voor aangenaam en prettig. En dat is precies wat een Noflik boxspring wil zijn. Ontwerper Hans Daalder liet zich voor Noflik inspireren door de schoonheid van het Friese land. Dat zie je terug in een heldere, pure vormgeving met subtiele details en het gebruik van hoogwaardige materialen. 

Uitermate comfortabel, afgestemd op uw wensen

Noflik boxsprings kenmerken zich niet alleen door hun fraaie vormgeving en hoge afwerkingsniveau, maar zijn bovenal uitermate comfortabel. De comfortlagen (boxspring, matras en topmatras) zijn samengesteld uit streng geselecteerde kwaliteitsmaterialen, die elk bijdragen aan een heerlijke liging. En omdat ieder mens uniek is, bieden wij comfort op maat. Zo valt er te kiezen uit drie hardheden, diverse comfortcombinaties, en extra lengte- en breedtematen tot zelfs 240 cm. Helemaal afgestemd op uw wensen. Ervaar het Noflik gevoel tijdens een bezoek aan de dealer.