Avek Boxspring Ninety

Luxe 3-laags jubileumboxspring met gratis vele extra's, zoals extra dikke topper en verlichtingspakket. Een voordeel van ruim 510 euro!

The original Boxspring Ninety

Avek bestaat ruim 90 jaar, en speciaal voor die gelegenheid is Boxspring Ninety geïntroduceerd. De Ninety is een luxe 3-laags Avek boxspring met vele extra's, zoals een extra dikke topmatras, gratis LED leeslampjes en gratis LED in- en uitstapverlichting. En natuurlijk met de royale Ninety achterwand. Kortom: een zeer complete Avek boxspring tegen een aantrekkelijke prijs. Jouw voordeel bedraagt maar liefst 510 euro. 

Royaal 3-lags slaapcomfort

Boxspring Ninety is een heerlijk comfortabel boxspringbed, opgebouw uit 3 royale lagen: de box, een pocketveringmatras, en de topmatras. De lagen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en samengesteld uit hoogwaarde materialen, zodat je bed lang mee gaat. Bijzonder aan de Ninety is dat zowel de pocketvering in de box, de pocketvering in de matras, en de kern in de topper allemaal zijn voorzien van 5 comfortabele zones. Hierdoor vormt het bed zich optimaal naar jouw lichaamscontouren. Zo lig je nog lekkerder en val je snel in slaap. Onze dealers ontvangen je graag in de winkel voor proefliggen en vakkundig advies. 

Ook in verstelbare uitvoering

Boxspring Ninety is verkrijgbaar in zowel een vaste als een verstelbare uitvoering. Met een druk op de knop breng je de elektrisch verstelbare boxspring eenvoudig in de door jou gewenste stand. De veilige motor bedien je via de draadloze RF afstandsbediening. Een verstelbaar bed is handig als je in bed TV wilt kijken, ontbijten of even lekker wilt ontspannen.