Boxspring Ninety van Avek: Beste uit de Consumentenbondtest!

De Ninety scoort niet alleen hoog op levensduur, maar verslaat alle alle andere boxsprings uit de test als het gaat om ligeigenschappen.

Heerlijk 3-laags boxspringbed

De Ninety van Avek is een heerlijk comfortabel boxspringbed, dat opgebouwd is uit 3 royale lagen: de box, de pocketveringmatras en de topper. Deze 3 lagen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en samengesteld uit kwalitatief hoogwaardige materialen, zodat de boxspring extra lang mee gaat. In de Consumentebondtest krijgt de Ninety een 8.9 voor levensduur! Bijzonder aan de Ninety is dat zowel de pocketvering in de box, de pocketvering in de matras en de OptiFoam HR kern van de topper allemaal zijn voorzien van 5 comfortabele zones. Hierdoor vormt het bed zich optimaal naar jouw lichaamscontouren. Zo lig je nog lekkerder en val je sneller in slaap. De Ninety verslaat op het onderdeel ligeigenschappen alle andere boxspring uit de test!

Extra voordeel op Boxspring Ninety

Boxspring Ninety is beschikbaar in een aantrekkelijke setaanbieding met vele extra's, zoals gratis LED leeslampjes voor op de achterwand en gratis LED in- en uitstapverlichting. En natuurlijk met de exclusieve en extra royale Ninety achterwand. Het totale voordeel bedraagt maar liefs 510 euro!

Test de Ninety nu in de winkel!

We zijn erg blij met het predicaat 'Beste uit de test', maar vinden het minstens zo belangrijk dat je de Ninety zelf test door te gaan proefliggen in de winkel. Onze dealers staan graag voor je klaar. Je kunt kiezen uit o.a. drie hardheden, vele afmetingen en een mooie collectie stoffen. De Avek dealers informeren je graag over alle mogelijkheden, en helpen met persoonlijk advies in het maken van de juiste keuzes.