Avek Boxspring 1927,  met vakmanschap gemaakt.

De 1927 boxspring wordt met zorg en vakmanschap in onze fabriek in Friesland gemaakt. Een comfortabele 3-laags boxspring tegen een aantrekkelijke prijs.

Comfortabel en ondersteunend

Avek Boxspring 1927 is een comfortabele bedcombinatie, samengesteld uit kwalitatief hoogwaardige materialen. De naam 1927 verwijst naar ons oprichtingsjaar. De basis van elk 1927 boxspringbed is een goed ondersteunde box met duurzame pocketveren. Daarbovenop ligt een comfortabele pocketveringmatras, die zich vormt naar jouw lichaam. En als extra laag is er een luxe topmatras. Samen zorgen deze drie lagen voor een aangenaam comfort en een goede lichaamsondersteuning. Met een 1927 boxspringbed geniet je jarenlang van een gezonde nachtrust.

Je eigen Boxspring 1927

Ieder mens is uniek. Daarom kan je bij Boxspring 1927 kiezen uit verschillende achterwanden, stoffen, pootjes en afmetingen. Afhankelijk van je postuur en voorkeur kan je kiezen voor een standaard, stevig of extra stevige matras. Zo creëer je jouw eigen 1927 bed op maat. Onze dealers vertellen je graag over alle mogelijkheden, en uiteraard kan je in de winkel het bed uitproberen.