Beddenlijn Stiel van Avek

Eigentijdse bedden met een rank uiterlijk en veel combinatiemogelijkheden. Met de Avek Stiel stel je je eigen bed helemaal naar wens samen.

Jouw bed, jouw Stiel

De Stiel is een modulaire beddenlijn met een grote verscheidenheid aan uitvoeringen. Zo stel je een Avek Stiel bed helemaal naar eigen wens samen, en krijg je precies het bed dat past bij jouw smaak en voorkeur. Bij alle Stiel bedden vormen de extra ventilerende spiraalbodem en de hoogwaardige pocketveringmatras, die samen zorgen voor aangenaam comfort, de basis. Maar de uitstraling van je bed is helemaal volgens jouw keuze. Wil je een luxe Stiel compleet met achterwand en bedrand, of ga je juist voor basic? Kies je voor een rustige tint, of juist een felle kleur? Het is aan jou.

Avek Stiel Max

Voor wie het complete, meest aangeklede Stiel bed wil, is er de Max. De gestoffeerde bedrand in combinatie met de eveneens gestoffeerde achterwand zorgt voor een fraai totaalbeeld. Je kunt kiezen uit 3 verschillende achterwanden, vele stofsoorten en allerlei kleuren. Een echte blikvanger in jouw slaapkamer.Avek Stiel Max

Avek Stiel Board

De Stiel Board heeft geen omranding, maar wel een hoofdbord (keuze uit 3 uitvoeringen). Deze zogenaamde 'stand-alone' opstelling kenmerkt zich door een strakke en moderne uitstraling. Door het ontbreken van de bedrand is het bed in zijn geheel wat compacter.

Avek Stiel Board

Avek Stiel Basic

De Stiel Basic is de meest minimalistische uitvoering binnen het Stiel programma. Het bed bestaat uitsluitend uit de vrijstaande Stiel spiraalbodems (met bijbehorende poten) en gekoppelde matrassen. Wel het comfort, maar geen poespas.

Avek Stiel Basic