Boxspring Ninety: Beste uit de Test, Consumentenbond aug '22

Goed nieuws! Boxspring Ninety van Avek komt nog steeds als ‘Beste uit de test’ van de Consumentenbond.

De luxe en zeer complete Boxspring Ninety van Avek wordt met liefde en vakmanschap gemaakt door onze vakmensen in het Friese Surhuisterveen. Helemaal op maat, dus in de maatvoering, hardheid en stoffering die jij wenst en die bij jou past. Alle toegepaste kwaliteitsmaterialen worden door ons streng geselecteerd, zodat je een hoogwaardig kwaliteitsbed mag verwachten.

Boxspring Ninety scoort in de onafhankelijke Consumentenbond test zeer hoog op levensduur (cijfer 8,9), waardoor we gerust kunnen stellen dat de Ninety garant staat voor vele jaren hoogwaardig slaapcomfort. Daarnaast verslaat Boxspring Ninety alle andere boxsprings uit de test als het gaat om ligeigenschappen! En dat is is natuurlijk iets wat iedereen belangrijk vind bij een bed. Met betrekking tot ondersteuning is er een goede score voor zowel zij- als buikslapers.

De Ninety is verkrijgbaar in een aantrekkelijke setaanbieding met ruim 500 euro aan extra's. Naast de extra luxe Ninety achterwand ontvang je gratis een compleet Lichtpakket. Het Lichtpakket bestaat uit 2 LED leeslampjes voor bevestiging op de achterwand, en een set LED in- en uitstapverlichting. De in- en uitstapverlichting wordt via een bewegingsmelder onder het bed automatisch geactiveerd zodra je 's nachts in of uit bed stapt, waardoor je altijd eenvoudig de weg kunt vinden. Wel zo prettig!

Nieuwsgierig geworden naar de Ninety? De Avek dealer informeert je graag over alle mogelijkheden, en uiteraard heb je in de winkel de mogelijkheid om het bed zelf te testen!