Avek dubbeldivanbedden

Praktische ruimtebesparende bedcombinatie van boven- en onderbed, waarmee je snel een extra slaapplaats creëert.

Klaar voor onverwachte logés.

Met de ruimtebesparende dubbeldivanbedden van Avek creëer je snel een extra slaapplaats. Een dubbeldivanbed bestaat uit een solide bovenbed en een bijpassend onderschuifbed. Door het onderschuifbed uit te klappen krijg je twee bedden met dezelfde slaaphoogte. Te gebruiken als 2 x 1-persoonsbed of 1 x 2-persoonsbed. Eenvoudig klaar te zetten en snel weer op te ruimen.  Zo is het nooit een probleem als er iemand onverwachts blijft logeren.

Avek Twin. Dwarsgespannen en op comforthoogte.

Laat je gasten heerlijk slapen op het Twin dubbeldivanbed. De dwarsgespannen spiralen zorgen voor een optimale ondersteuning en bieden aangenaam comfort. De hogere uitvoering van de bedden vergemakkelijkt het in- en uitstappen. Ingeklapt neemt het bed weinig ruimte in.

Avek Twin dubbel divanbed

Avek Duet dubbeldivanbed.

De Duet is een klassieker in het programma van Avek. Onder- en bovenbed zijn robuust uitgevoerd en voorzien van een lengtegespannen spiraalnetwerk met dwarssteunen. Het onderschuifbed past met matras en beddengoed onder het bovenbed, en is eenvoudig uitklapbaar. Zo heb je altijd een extra slaapplaats in huis.

Avek Duet dubbeldivanbed