Avek Integra spiraalbodems

Maximale ventilatie, veerkrachtig en comfortabel, 100% recyclebaar

Bedbodem met goede eigenschappen

De Integra spiraalbodems van Avek hebben alle eigenschappen om lekker op weg te dromen. Ze bieden maximale ventilatie, zijn blijvend veerkrachtig, en hebben een aangenaam comfort. Zo slaap je lekker fris en wordt je uitgerust weer wakker. Integra spiraalbodems zijn perfect als inlegbodem in je bestaande of nieuwe bed. Je kunt kiezen uit een vlakke basisuitvoering of een volledig elektrisch verstelbare uitvoering met draadloze RF afstandsbedieining. Een verstelbare Integra stel je eenvoudig in op je favoriete stand zodat je kunt genieten van een goed boek of een heerlijk ontbijtje in bed.

Ventilerend en duurzaam

Een Avek Integra spiraalbodem heeft een extra open structuur, en behoort tot de best ventilerende bedbodemsystemen ter wereld! Bijna 90% van de Integra spiraalbodem is open en luchtdoorlatend. Een goed geventileerd bed is hygienischer en verkleint de kans op huisstofmijt en allergische reacties. Bovendien gaat de matras hierdoor langer mee. Integra spiraalbodems zijn gemaakt van staal. Ze zijn hierdoor sterk en duurzaam, en aan het eind van de levensduur ook nog eens 100% recyclebaar.

Ondersteuning waar dat nodig is.

Integra spiraalbodems zijn gemaakt van hoogwaardig staaldraad, dat geweven is tot een veerkrachtig dwarsgespannen spiraalnet. Dit netwerk zorgt via progressieve tegendruk voor ondersteuning op die punten waar jou lichaam het nodig heeft. Je ervaart dit als een prettig verende bedbodem, met een goede en stabiele ondersteuning. Omdraaien en uit bed stappen gaat wel zo makkelijk.