De #1 boxspring van Nederland

Boxspring Ninety van Avek is ‘Beste uit de Test’ van de Consumentenbond

Boxspring Ninety is nog steeds de best geteste boxspring van Nederland. Sinds de eerste test in december 2021 zijn er in de categorie boxsprings diverse vervolgtesten geweest, waarbij de Ninety steeds als beste uit de bus komt. De Ninety scoort zeer hoog op levensduur, wat helemaal past in ons streven naar het maken van duurzame en kwalitatief hoogwaardige bedden. Daarbij verslaat de Ninety alle andere boxsprings als het gaat om ligeigenschappen. Op een Ninety kom je dan ook helemaal tot rust. We zijn erg blij met de bevestiging van ons vakmanschap door de onafhankelijke test van de Consumentenbond!

Royaal 3-laags slaapcomfort
Boxspring Ninety is een heerlijk comfortabel boxspringbed, opgebouwd uit 3 royale lagen: de box, een pocketveringmatras, en de topper. Deze zorgvuldig op elkaar afgestemde lagen zijn stuk voor stuk samengesteld uit hoogwaardig materialen. Bijzonder aan de Ninety is dat zowel de pocketvering in de box, de pocketvering in de matras, en de Optifoam HR koudschuim kern in de topper allemaal zijn voorzien van 5 comfortabele zones. Hierdoor vormt het bed zich optimaal naar jouw lichaam. Zo lig je heerlijk en val je sneller in slaap.

Setaanbieding
Boxpring Ninety is verkrijgbaar als aantrekkelijke setaanbieding met diverse extra's zoals een extra royale achterwand, gratis LED leeslampjes en gratis LED in- en uitstapverlichting. Het totale voordeel bedraagt ruim 500 euro. Er is al een complete 2-persoons Ninety voor 2995 euro. Ervaar het weldadige comfort van de #1 boxspring nu bij uw Avek dealer!