Jouw bed, jouw Stiel

Slanke designbedden waarop je heerlijk tot rust komt!

Stiel is het Friese woord voor staal, en betekent ook ambacht. Beide komen samen in de beddenlijn Avek Stiel. Een serie eigentijdse designbedden met een ranke belijning, en veel combinatiemogelijkheden. Met Stiel stel je je eigen bed naar wens samen, passend bij jouw interieurwensen. Wil je een luxe Stiel compleet met achterwand en bedrand? Of kies je juist voor de basic uitvoering? Het is helemaal aan jou. De bijpassende Stiel bedbodem en Stiel matrassen staan daarbij garant voor een heerlijke nachtrust.

Stiel bedbodems, ventilerend en sterk!
Een goed bed begint met een goede basis. Daarom heeftde Stiel een duurzame en blijvend veerkrachtige dwarsgespannen spiraalbodem. Het dubbelgeweven spiraalnet is extra open (88%) en optimaal ventilerend. Zo wordt transpiratievocht snel afgevoerd, en dat komt je matras en nachtrust ten goede. Bovendien voelt het prettiger aan. Je ontwaakt heerlijk fris en uitgerust!

Stiel matrassen, comfortabel en ondersteunend
De Stiel matrassen hebben een onderlaag van Avek comfortschuim, vervolgens een comfortabele pocketveringkern met 5 comfortzones, en aan de bovenzijde een soepel laag Avek HybridFoam. Deze zorgvuldig op elkaar afgestemde lagen zorgen voor een goede ondersteuning en heerlijk comfortabele ligging. Vanwege de unieke matrasopbouw hoef je de matras niet te keren. Wel zo makkelijk.

Bekijk de Avek Stiel nu bij de Avek dealer