string(1) "p"

Sfeervol najaar

De dagen worden korter, het dagelijks ritme verandert en kou, wind en regen doen hun intrede. Ontdek de glazen wandsystemen van Metalura voor meer comfort.

Een naadloos systeem

Metalura heeft een naadloos systeem ontwikkeld met opvouwbare glazen schuifwanden om uw overkapping nog vele malen nuttiger én aangenamer te maken. Nu kunt u de overkapping het hele jaar gebruiken. Met de glazen wandsystemen of met de glazen schuifwand steellook kunt u de overkapping volledig afsluiten, maar de wanden bij mooi weer ook volledig openzetten. Zo blijft het echte buitenlevengevoel helemaal behouden.

Transparante glazen panelen en Steel-ART Design

Metalura heeft twee systemen ontwikkeld met transparante glazen panelen of Steel-ART Design met een onderscheidende roedeverdeling. Voor het systeem met hangende glaspanelen moet de overkapping over voldoende draagkracht beschikken, is dit niet het geval, bieden we ook een opstaand systeem met dezelfde voordelen en vlekkeloze afwerking. Met beide systemen ontstaat hoe dan ook een extra een ruimtelijke ervaring. De glazen wanden met het draai-/vouwsysteem bieden flexibiliteit in de indeling van uw panelen. De perfect sluitende glazen panelen zijn volledig wegklapbaar en in één hoek te plaatsen en dankzij een enkele, verzonken rail heeft u altijd onbeperkte doorgang. De glazen schuifwanden zijn eenvoudig verplaatsbaar over een enkele, verzonken rail. Zo behoudt u altijd onbeperkte doorgang en het uitzicht op uw tuin of de omgeving. De glazen wandsystemen hebben geen verticale stijlen, daardoor blijft uw uitzicht 100% gewaarborgd.

Comfortabele overkapping

Geniet in deze tijd van het jaar extra van uw overkapping met een glazen wandsysteem of met Steel-ART Design. U kunt de overkapping volledig afsluiten en de ruimte daardoor nuttiger en vaker gebruiken. Richt de overkapping in met een comfortabele loungebank of eetset, een vuurtafel of een comfortabele heater, zodat op de wat frissere dagen de overkapping snel aangenaam warm is.

Bezoek voor meer inspiratie de showroom van Metalura in Alblasserdam.