Trends en ontwikkelingen in nieuwbouw

Metalura zet een aantal trends en ontwikkelingen in nieuwbouw op een rij.

Aandacht voor buitenleven
Het buitenleven is belangrijker dan ooit. Daardoor maken balkonbeglazing, tuinkamers en terrasoverkappingen steeds vaker van begin af aan onderdeel uit van nieuwbouwprojecten.

Antraciet
Witte kozijnen? Die zijn passé. Antraciet en zwart zijn op dit moment de meest populaire afwerkingen van de constructie.

Steellook
De robuuste, stoere steellook is in de binnenhuisarchitectuur al enkele jaren trending. Menig huis is inmiddels uitgerust met prachtige steellook glazen schuifwand. Deze stijl zet nu door naar het buitenleven. Metalura heeft als één van de eersten Steel-ART ontwikkeld, een speciale lijn met steellook glazen wanden. Zo creëert u een moderne industriële sfeer in uw buitenverblijf en wordt het buitenverblijf echt een verlengstuk van uw woning.

Balkonkamers
Het is tegenwoordig niet meer weg te denken: balkonbeglazing bij appartementen. Steeds meer nieuwe appartementen worden kort na oplevering oor Metalura voorzien van balkonbeglazing. Het is dan ook de manier om optimaal gebruik te maken van uw balkon. Met een balkonkamer kunt u het hele jaar van uw balkon genieten en haalt u buiten naar binnen.

Comfortabel buiten
Comfort speelt een steeds grotere rol. In plaats van een open overkapping, kiezen steeds meer mensen voor een tuinkamer of terrasbeglazing bij hun woning. Zo bent u optimaal beschut tegen wind en regen

Tuinkamer
De groeiende behoefte naar meer buitenleven resulteert ook bij nieuwbouwwoningen in een toenemende vraag naar buitenlevenoplossingen. Steeds vaker maken tuinkamers en terrasoverkappingen onderdeel uit van de nieuwbouw. Metalura trekt gezamenlijk op met de aannemer, draagt creatieve oplossingen aan en kan aan de slag zodra de buitengevel gereed is. Zo kunt u direct vanaf de oplevering ook van uw tuinkamer of terrasoverkapping in uw tuin of op uw dakterras genieten.

Wilt u meer weten? Bezoek Metalura in Alblasserdam of kijk op www.metalura.nl