string(1) "p"

Vier de zomer met Metalura

De tuinkamers en terrasoverkappingen van Metalura bieden in de zomer uitkomst als het buiten wat frisser is of als er een buitje valt. Start met genieten.

Lekker veel buiten

Barbecueën in de tuin, lunchen op het terras en ontspannen in zon. In de zomer willen we buiten lekker veel tijd doorbrengen. Maar is het buiten wat frisser of staat er een windje, dan worden we al snel gedwongen om een beschut plekje op te zoeken of toch maar naar binnen te gaan.

Beschut met een open effect

Metalura biedt uitkomst. Een terrasoverkapping of een tuinkamer laat u meer en langer van het buitenleven genieten. Met een terrasoverkapping zit u aangenaam beschut, maar behoudt u wel het open effect. Wilt u graag het hele jaar buiten kunnen zitten, dan is een tuinkamer de oplossing. Een tuinkamer is een terrasoverkapping met rondom glazen schuifwanden, dat u open kunt zetten wanneer u dat wilt. Zo wordt binnen buiten, en buiten weer binnen.

Comfort en plezier

De terrasoverkapping en de tuinkamer worden in Nederland steeds populairder, dat is niet voor niets. Deze buitenlevenoplossingen geven een ongekende vrijheid. In Nederland zijn we altijd afhankelijk van het weer. Een mooie zomer is geen garantie. Een tuinkamer of overkapping biedt uitkomst op de wat minder mooie dagen of bij slecht weer. U kunt toch van de tuin en het buitenleven genieten.

Extra leefruimte

Met een overkapping of tuinkamer ontstaat er extra leefruimte. Een plek om te ontbijten, om met de kinderen te knutselen en de buitenkeuken komt er tot zijn recht. U bent nu eerder geneigd om de barbecue aan te steken, gewoon omdat het kan. Een grote tuin is geen vereiste, want juist in een wat kleinere tuin, zorgt een overkapping voor meer ruimte en meer vrijheid.

Duurzaam aluminium en oersterk glas

De terrasoverkapping en de tuinkamer van Metalura zijn onderhoudsarm in gebruik, dankzij de slimme constructie en de hoogwaardige materiaalsoorten, zoals duurzaam aluminium en oersterk glas. Ook heeft u afhankelijke van het model volop keuze uit kleuren, tot maar liefst 240 en ook met DuoTone kleurstelling. Laat u inspireren door Metalura.

Kijk op de website www.metalura.nl of kom langs in de showroom in Alblasserdam.