string(1) "p"
Profielfoto van Mountsxl
Mountsxl
Vleugelboot 4b, 3911CL Houten
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Tv standaard, mooi design

Ben je ook in het bezit van zo’n mooi design flatscreen en wil je deze  op een passende manier in je woonkamer neerzetten?

Een groot gemak

Kies dan ook voor zo’n stijlvolle tv standaard. Een tv standaard is de perfecte manier om jouw flatscreen op te laten gaan in het interieur. Verder is een tv standaard behoorlijk ruimtebesparend. Dus geen robuust en lelijk tv meubel waar jij je televisie op neerzet maar in plaats daarvan heb je een elegante en slanke oplossing. Gelukkig is er genoeg keuze in verschillende uitvoeringen. Denk daarbij aan een vloerstandaard of een tafelstandaard. En er zijn ook verschillende maten en kleuren. Welk tv standaard het best past hangt af van het formaat van je flatscreen, het gewicht en jouw persoonlijke smaak.

Welke tv standaard?
Als je een tv standaard wilt aanschaffen, is het goed om je van te voren te laten informeren over de verschillende standaards zodat je deze met elkaar  kunt vergelijken en je de juiste keuze maakt. Houd andere rekening met het gewicht en het formaat van je flatscreen. Het formaat wordt altijd aangeduid in inches aangeduid en diagonaal opgemeten. Deze inches gebruik je vervolgens bij de keuze van de juiste maat tv standaard. Verder is het gewicht van je tv belangrijk voor de juiste standaard. Bij iedere tv standaard wordt het maximale gewicht aangegeven. Zorg dat deze niet wordt overschreden want anders loop je het risico dat de voet de tv niet kan dragen en deze van de standaard af valt. Dat is zonde van je flatscreen en kan bovendien gevaarlijk zijn voor kleine kinderen en huisdieren. Naast het formaat en het gewicht kun je kiezen uit een vaste tv standaard of een verrijdbare standaard. Het grote voordeel van een verrijdbare standaard is dat je deze eenvoudig gemakkelijk naar een andere plek kunt rijden. Dit is bijvoorbeeld ook heel handig als je de tv zakelijk gebruikt tijdens besprekingen of op beurzen.

Voordelen van een tv standaard
Naast het visuele aspect is een ander groot voordeel van een tv standaard dat deze ervoor zorgt dat je alle snoeren netjes weg kunt werken in de standaard zelf. Hierdoor heb je dus geen extra kabelgoten nodig. Als je kiest voor een verrijdbaar model ben je ook nog eens heel flexibel en kun je op verschillende plekken in huis televisiekijken. De verrijdbare tv standaards zijn doorgaans ook nog eens hoogte verstelbaar, waardoor iedereen in de kamer de televisie goed kan zien. De tv standaards zijn uitgerust met extra laden en schappen. Een perfecte plek om de tv gids, afstandsbediening of andere accessoires op te bergen. Als je een tv standaard wilt gaan kopen heb je dus genoeg keuze. Er zijn eenvoudige tv standaards in zwart of wit metaal maar ook bijvoorbeeld tv standaards voor meerdere televisies (handig voor zakelijk gebruikt) en vaste of verrijdbare tv standaards. En als je liever de televisie ophangt, dan is er de mogelijkheid van een tv beugel. Deze zorgt ervoor dat jouw tv netjes tegen de muur hangt.