Profielfoto van Mountsxl
Mountsxl
Vleugelboot 4b, 3911CL Houten
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

De ultieme design-feature: een tv lift

De televisie neemt in menig huis een prominente plaats in de woonkamer in. En dat is geen probleem als je graag televisie kijkt.

Maar als je liever niet de hele dag tegen het zwarte scherm van de tv aankijkt, dan kun je een televisie natuurlijk ook plaatsen in een kast of in een tv meubel. En daarbij is het ook prettig als je de hoogte van het beeldscherm zelf kunt regelen. Dan heb je het perfecte beeld als de televisie aan staat en kun je nog meer van het beeld genieten. Met een tv lift is dit vrij eenvoudige te realiseren en heb je een prachtig design-feature in huis.

Wat is een tv lift?
Een tv lift is een constructie van staal waar je televisie op gemonteerd wordt. Door de spiraalveer die er aan bevestigd is, kan de tv naar boven en beneden bewegen. Dit gebeurt over het algemeen elektronisch. Het maakt niet uit of je een grote of een kleine tv hebt, want een tv lift is er voor iedere afmeting en voor ieder gewicht. Het is natuurlijk wel belangrijk om bij het installeren van je televisie rekening te houden met de ruimte die de tv lift nodig heeft, zodat je het scherm vrij op en neer kan bewegen, zonder dat het de kastruimte waar de tv in zit, raakt.

Maak van je inrichting een design interieur met een tv lift
Hou je van een moderne en opgeruimde inrichting, maar wil je liever niet de televisie als blikvanger in je kamer hebben staan? Met de tv lift los je dit gemakkelijk op. Bij de aankoop van een nieuw tv meubel kies je voor een kast waar je de tv lift in kunt bouwen. Op deze manier kan de tv overdag, of 's avonds als niemand tv kijkt, opgeborgen blijven in de kast. Je kamer heeft daardoor een stijlvolle uitstraling. Wil je toch tv kijken, dan zorg je simpelweg dat de opening vrij is zodat je vanaf de bank het scherm omhoog kunt laten komen. Op deze manier kun je de accessoires op je dressoir de blikvangers laten zijn en de tv is alleen zichtbaar als jij dat wilt.

Een tv lift voor iedere kamer
Het fijne van een tv lift is dat deze niet alleen geschikt is voor de huiskamer. Wil je bijvoorbeeld een televisie op de speelkamer van de kinderen hebben, maar wil je voorkomen dat tijdens het spel per ongeluk speelgoed tegen het beeldscherm vliegt? Als je de televisie met een tv lift in de kast kunt plaatsen kun je ervoor zorgen dat dit niet gebeurt. Want de tv komt alleen maar tevoorschijn als er ook echt tv gekeken wordt. En als het programma voorbij is, of de kinderen weer in hun spel opgaan, dan kun je de tv gemakkelijk en veilig in de kast laten verdwijnen. Ook op de slaapkamer hoeft het beeldscherm van de tv niet bepalend te zijn in de ruimte. Installeer het in een lage kast en bedien het vanuit bed met een paar drukken op de knoppen: om de tv tevoorschijn te halen en om hem aan te zetten. Het enige wat je verder nog hoeft te doen is genieten van je favoriete serie.