Profielfoto van Bano Benelux
Bano Benelux
Schooldwarsstraat 48, 3351 AT Papendrecht
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Op afspraak -

Miva toilet van Bano: een veiliger toilet ga je niet vinden.

Het miva toilet van Bano is van bijzondere kwaliteit. Voorafgaand aan de de totstandkoming van dit tolet is jarenlang onderzoek gedaan.

Nauwkeurige productontwikkeling was het wachten waard

De nauwkeurige productontwikkeling was het wachten waard. In samenwerking met specialisten als artsen, verpleegkundigen, ergotherapeuten en mensen met een beperking heeft Bano een zeer speciaal miva toilet geintroduceerd. We noemen het een sta-op toilet.

Miva toilet welke volledig aan te passen is naar persoonlijke behoeften

Het mindervalide toilet dat ontwikkeld is door Bano heeft een zeer ergonomisch ontwerp. Zo wordt er een veilige en comfortabele situatie gecreëerd bij het toiletbezoek. Het toilet is namelijk volledig aan te passen aan de persoonlijke behoeften. 

Dit komt door de elektrische in hoogte verstelbaarheid. Het maakt het naar en van de wc gaan veel makkelijker. Bovendien worden de werkzaamheden van de hulpverleners enorm verlicht. 

Aan de ene kant maximaliseren we de zelfredzaamheid en aan de andere kant worden hulpverleners minder zwaar belast: een win-winsituatie! Bekijk de video hieronder hoe het sta-op toilet precies werkt.

Dit miva toilet kopen? Bano Benelux staat voor je klaar

Wij helpen mensen, verpleeghuizen, ziekenhuizen en andere zorgorganisaties om de veiligheid en zelfredzaamheid in het toilet aanzienlijk te verbeteren.

Omdat we verschillende soorten miva toiletten hebben, kunnen de kosten verschillen. Bekijk ons aanbod in toilethulpmiddelen of neem direct contact op om een offerte aan te vragen of een afspraak te maken.