Profielfoto van Bano Benelux
Bano Benelux
Schooldwarsstraat 48, 3351 AT Papendrecht
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Op afspraak -

Hotel voor gehandicapten: miva badkamer uitgelicht

Speciale hotels voor voor mensen met een handicap komen steeds vaker voor. De miva badkamer is daarin de belangrijkste troef.

Waarom is een miva badkamer de belangrijkste troef?

In een badkamer gebeuren de meeste ongelukken. Zo kunnen alleen al gladde badkamertegels en het hebben van een bad voor vervelende blessures zorgen. Het eerste advies wat wij in 99% van de gevallen geven is om geen bad te plaatsen in een badkamer die geschikt moet zijn voor mindervaliden. 

Het in- en uitstappen van een bad is een handeling waardoor veel ongelukken gebeuren. En om veilig te kunnen douchen is het nodig om actie te ondernemen die valpartijen kunnen voorkomen. 

Een aangepaste douche in plaats van een bad verminderd dus de kans op glijpartijen en vervelende blessures. Door slimme aanpassingen door te voeren in de badkamer zoals een sta-op toilet en een elektrisch in hoogte verstelbare wastafel wordt de comfort en veiligheid van de bezoeker van het hotel enorm vergroot.

Badkamer advies nodig voor in een mindervalide hotelkamer?

Advies nodig voor een mindervalide badkamer? Wij zijn er voor je! Sinds 1998 levert Bano Noorwegen zijn badkamerconcept voor de gezondheidssector en sinds die tijd hebben we een jarenlange ervaring opgedaan en deze meegenomen in de ontwikkeling van de zorgbadkamer.

Dankzij onze unieke vaardigheden hebben we veel waardering voor ons werk mogen ontvangen. Wij kunnen zorgen voor functionele hotelbadkamers met een mooi design en hoge kwaliteit! 

De hotelgast zal veel plezier beleven aan de doordacht ingerichte badkamer. Heb je vragen of wil je advies? Neem gerust contact met ons op.