string(1) "p"

Ergotherapeuten onder de indruk van deze wastafel voor de zorg!

De wastafel van Bano is speciaal ontworpen op individuele gebruikersbehoeften. De wastafel is in hoogte verstelbaar en heeft een geïntegreerde handgreep..

Ergotherapeuten onder de indruk zorg-wastafel

Ergotherapeuten zijn onder de indruk van de zorg-wastafel van Bano Benelux. Deze wastafel is speciaal ontworpen op individuele gebruikersbehoeften. Zo zorgt de gei?ntegreerde handgreep ervoor dat de gebruiker zich veiliger voelt bij het uitvoeren van zijn dagelijkse taken. Op de voorkant van de wastafel zit een afvoergoot, waardoor rolstoelgebruikers dicht bij de rand van de wastafel kunnen komen.

Makkelijk in hoogte verstelbaar

Bovendien vinden is het zeer mooi dat de wastafel eenvoudig in hoogte te verstellen is. Dit zorgt ervoor dat elke gebruiker op de juiste hoogte gebruik kan maken van de wastafel. De wastafel is daarom voor iedereen goed te gebruiken. Of je nu gebruik maakt van een rolstoel of dat je nog goed ter been bent. Het in hoogte verstellen van de wastafel kan zeer eenvoudig en op 2 manieren:

  • Elektrisch:
    met een speciaal ontworpen, voor de gebruiker goed bereikbare, veilige knop.
  • Met de hand:
    door middel van een zwengel. Op beide manieren kan ook de eventuele verzorger de wastafel op de ideale gebruikershoogte instellen.

Eenvoudig, hygiënisch en zeer functioneel

De wastafel is op een manier ontworpen zodat het op geheel makkelijke wijze is schoon te maken. Dit biedt een perfecte hygie?ne aan de gebruiker. Aan de onderkant is om de buizen en leidingen, een waterbestendige bekleding geplaatst. Daardoor is de schoonmaak veel sneller en makkelijker.

Zeer functioneel design
De zorg-wastafel is zo gemaakt dat er optimaal aan de behoefte van de gebruikers tegemoet wordt gekomen. Zo heeft de wastafel aan de voorkant een (zeer) stevige beugel die veilig steun biedt aan de gebruiker, wanneer die aan de wastafel staat. De wastafelvorm heeft een functionele verlenging aan de voorkant, speciaal voor comfortabel gebruik door rolstoelgebruikers. De wastafel biedt aan beide zijden voldoende ruimte voor bijvoorbeeld toiletartikelen.

Vraag om offerte of advies

Via https://banobenelux.com/contact/ kun je om advies of een offerte vragen.

Vraag om advies over de zorg-wastafel van Bano