Zes exclusieve nieuwe kleuren Arte composiet aanrechtbladen

De collectie composiet aanrechtbladen van Arte keukenbladen is uitgebreid met zes nieuwe kleuren.

Een keukenblad is zoveel meer dan alleen iets om het eten op te (voor)bereiden. Het maakt onderdeel uit van de mooiste momenten in ons leven. Een keukenblad krijgt veel te verduren. We kiezen dan graag voor een materiaal die veel kan hebben. Arte levert keukenbladen in graniet, composiet, Dekton, keramiek en Neolith. De collectie composiet aanrechtbladen is uitgebreid met zes nieuwe kleuren.

Nieuwe kleuren composiet
Arte, koploper in duurzame stenen werkbladen heeft de collectie uitgebreid met zes nieuwe composiet kleuren, exclusief te verkrijgen bij Arte: Artes, Buno, Carral, Devesos, Vigo en Viveiro. Deze duurzame kleuren zijn met zorg geselecteerd.

De kleuren zijn door gebruik van natuurlijke materialen uniek met een tijdloos design. De bladen hebben een gepolijste afwerking en zijn onderhoudsvriendelijk, vlek- zuur- en schokbestendig.

Net als alle collectie kleuren van Arte zijn deze kleuren voorzien van een productpaspoort.

Een composiet aanrechtblad?
Tieleman Keukens is al jarenlang partner en dealer van Arte keukenbladen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw keuken? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Wilt u de verschillende kleuren en materialen van Arte bekijken? Arte biedt u de mogelijkheid om op afspraak de verschillende materialen en kleuren te komen bekijken in de showroom.

Afspraak maken - Stijlboek maken - Kom langs in onze showroom